SATILIK 2011 Alfa Romeo Giulietta 1.4MA 170

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fotoğrafları da ekliyorum, maalesef henüz içeriden fotoğraf çekemedim, seramik uygulaması yapılırken çekilen fotoğraflar...

Ekli dosyalar

• IMG_8289.jpg
    IMG_8289.jpg
    135.9 KB · Görüntüleme: 167
  • IMG_8290.jpg
    IMG_8290.jpg
    773.1 KB · Görüntüleme: 201
  • IMG_8288.jpg
    IMG_8288.jpg
    791.5 KB · Görüntüleme: 300
Fiyatı yazmamışım: 62.250 TL
Sahibinden.com ilanı: 499627146 - Bir süre sonra aktif olacaktır.

Dostum burası sahibinden.com veya farklı bir ölücü platformu değil :)
Otomobilimi satıyorum ilgilenen arkadaşların bilgisine diyerek ilanı eklemen yeterliydi
Otopark.com'dan kimse seni , tavuk çiftliği ile takas edelim, senetle alalım, Van'da arsamız var vb.. diye aramaz..Bu soruları soran tuhaf tipler zaten böyle platformlarda takılmaz
Hayırlı satışlar

Son düzenleme:
:D Doğru, öyle gibi olmuş, fakat diğer yandan da valla forum dediğimiz yerde bile alsatçı-dolandırıcı, ayaküstü 50 tane ayak yapan adam çıktı. Sahibinden'den metni kopyaladım yapıştırdım, yemeğe gittim, ilanı düzenleyeyim dedim, edit süresi gitmiş :D

:D Doğru, öyle gibi olmuş, fakat diğer yandan da valla forum dediğimiz yerde bile alsatçı-dolandırıcı, ayaküstü 50 tane ayak yapan adam çıktı. Sahibinden'den metni kopyaladım yapıştırdım, yemeğe gittim, ilanı düzenleyeyim dedim, edit süresi gitmiş :D

Fark ettim kopyala yapıştır olduğunu :) . Ancak forumun genel kullanıcı kitlesi için kırıcı bir dil olmuş, bakir bir forum sayılır burası. Burada kimse sevmez o tarz tipleri, barındırmazlar da..Dolandırıcılar da en fazla yazılanı okur :)
Umarım saçma sapan tiplerle karşılaşmadan istediğiniz fiyata satarsınız aracınızı ;)

İyi dilekler için teşekkürler, forumun en, en, en eskilerinden biri olabilirim, bişey yapamazlar :D :P

edit süresi geçmiş olsa da düzenlenmesini istedikleriniz varsa dm yoluyla ulaşabilirsiniz

@byilmaz 'ın bahsettiği gibi forumumuzda o tür tipler bulunmaz. Alfanız da oldukça yakışıklı, hayırlı satışlar diliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...