Scirocco

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lea

Senkromeççi
9
26
Marka
Volkswagen
1.4 TSI 122 beygir manuel scirocco bakıyorum ama korkum değer kaybının çok olması bu konu hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum
dsg zaten ne zaman ne olacağı belli olmuyor 160 lıklarda piston sorunu malum 122 lik daha az sorunlu

Genel Sohbet'e taşındı otomobil seçimi bölümü kriterlerini karşılamıyor.

Madem biliyonuz sorunlu olduğunu, "piyasada araba mı yok yav?" Denir

TR piyasasında Coupe araç her zaman risk barındırır fakat Scirocco’nun talipleri ve pazarı TR de bir hayli fazla 3 yıla kadar binmelerde satarken değer kaybı yaşayacağınızı sanmıyorum, manuel olması uzun vadede avantaj sağlayacaktır

Üretimi tamamen biteli 3 yıl olacak neredeyse. 10 yaşında 120-150 bin km araçlara bile 70-80 bin lira para istiyorlar. Hele 100 bin km'nin altında, modeli de hafif yüksekse +90 bin liranın da üzerine çıkıyor. Dizel otomatik sevdalısı bir ülkede bile o yaşta, o km'de ki dizel otomatikler bu paraları zor görürken rocco'nun fiyatları ortada. Sizce bu araç değer kaybeder mi ? Ata altını gibi maşaallah yıllandıkça değerleniyor sanki.

Başlık trol. Arkadaş değer kaybını düşünüyor. Scirocco bakıyor. Motoru bitik bir rx8 falan bakın değer kaybı yaşamazsınız!

mekanik anlamda bu işlerin içerisindeyim sorunsuz araç yok zaten rocco da yaşanacak klasik sorun wastegate sıkışması devirdaim( arıza değil içindeki balatalar bitiyor) konumlandırıcı sorunu yaşanıyor çoğu araca göre sorunsuz bile denilebilir :D

Bulunmaz ama tesadüfen patlamamışını bulabilirseniz direk alın, cumhuriyet altını gibi değerlenecektir. VW artık öyle sürücü arabaları keyif arabaları üretmiyor.

Değer kaybetmiyor 2011 manuel 122 rocco sahibiyim sahibindende ilanlara baktıkça şaşırıyorum ben fiyat sürekli artıyor