Sd kart biçimlendirilmeden nasıl açılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Porsche

GALERİCİ
11,127
Marka
Zirai Traktör
Hepinize kolay gelsin forumdaşlar. Sd kartda sorun var. Bilgisayara takınca biçimlendirme istiyor. Telefona takinca da istiyor. Eğer biçimlendirme yaparsak hersey silinecek ve silinmemesi gereken önemli şeyler var içinde. Kisacası sd kartı biçimlendirmeden nasıl açarız? Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. @Berkinka senin bu konuda bir bilgin varmı? @MertEren senide etiketliyim panpa sd kart sende çünkü.

Başlat'ta "cmd" yazıp komut istemini aç, "chkdsk E: /r" yaz (ya da sürücünün harfi neyse) diski denetlesin. Bunu arka arkaya birkaç defa yapman gerekebilir, sonra çıkarıp tekrar tak. Bu şekilde 1-2 disk kurtarmıştım. Bir keresinde de kart okuyucuya kuvvetlice üfleyince çalışmıştı :)

Bi ara benim de böyle bi sıkıntım vardı 2senedir duruyo bellek öyle valla çözüm bulunursa 2 sene önceki dosyalara kavuşmuş olurum
Panpa bi tabure çek anlatayım :D @and beyimiz en çok kullanılan yöntemi yazmış doğrudur :D O da işe yaramaz ise diski biçimlendiriyorsun önemli olan hızlı biçimlendir butonunun aktif olması ardından bilgisayarına http://www.gezginler.net/indir/recover-my-files.html silinen dosyaları kurtarma programını indiriyorsun ben örnek verdim, alternatif programlar da olabilir.

Not: Biçimlendirdikten sonra sakın sd carda & flash belleğe veri yüklemeyin. Çünkü diğer verilerin üstüne yazılıyor, kurtardıktan sonra dilediğinizi yapabilirsiniz :)

Geçen benim hero3deki drift go kartta çekilen bütün görüntüler gitti kurtaramadım hiç bi şekilde bi 15 saniye go pro app ile anca kurtarabildim. Bazen hiç bişey kurtarmıyor maalesef

Arkadaşlar Card Recovery adlı program ile kartı biçimlendirmeden içindeki her şeyi kurtarabildim. Tavsiye ederim. Başarılı bir yazılım olmuş.

Arkadaşlar bu tür sıkıntılar genelde cihazlarda hızlandırıcı gereksiz dosyaları temizlediğini iddia eden programların azizliği diyebiliriz önemli bir uzantıyı ya da dosyayı siliyor sonra haydaa bellek açılmıyor kısaca bu programların eksileri artısından çok olduğu için kullanmamanızı öneririm

Beyler belgeler kurtuldu kurtulmasına ama bir sıkintımız daha var maalesef. Videolardan bazıları gözüküyor fakat açılmıyor. Bunu nasıl halledebiliriz? Biliyorum biraz kafanızı şişirdim kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...