Seat Ateca fiyatları belli oldu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot_20161023-194938.png

Bu da tam fiyat listesi. Donanım listesine de bakıp rakipleriyle karşılaştırmak lazım bir de otopark.com detaylı testi lazım :D . 1.6tdı xcellence donanım koymamışlar bence bu bi eksik. Trendline tiguanla (1.6tdı) style ateca aynı fiyat. 1.4tsı dsg highline tiguan 125bin aynı motor şanzıman ateca xcellence 110bin. Genel olarak 10-15 kağıt ucuz tiguandan. Fiyatlar tahmin ettiğim gibi olmuş. Euro ve dolar kurları iddaa kuponu oranı gibi gitmeye devam ettiği sürece ve bu vergilerle 0 araba isteyene tokmak bol.

Ya üniversiteye gideceğim seneye, okudum ettim mezun oldum beş yıl minimum, o arada alım gücümüz iyice düşecek ben şimdi maaşımla hiçbir şey alamayacak mıyım ? Aga Almanya falan diyorsunuz, valla bizi alıp köle gibi kullansınlar daha iyi yaşarız, memleket süper çoh hoş çoh güzel ne Almanyası diyen at kafalılar da burda pineklesin dursun. Eee şimdi başvuruyu nereden yapıyoruz ?

Rakipleriyle giriş seviyesi donanım ve motorları karşılaştırırsak :
Ateca 1.0tsi 115hp reference : 84.000
Qashqai 1.2dıg-t 115hp visia : 80.350
Kadjar 1.2t 130hp touch : 81.150
3008 1.2puretech 130hp access : 87.900
Tabi hepsinin donanımı, malzeme kalitesi, yol tutuşu, konforu farklı herkes kendi kriterlerine göre karar verir ama bariz bi şey varsa o da çok sevildiğimiz...

Son düzenleme:
Ya cidden bu fiyatlar nedir ya. 4.000 lira maaş alan birisi 2 yıl yemese, içmese, tuvalete gitmese yine de 96bin lira oluyor yine de alamıyor. Ve 4000 lira maaş ortalamanın üstünde bile denebilir. Eylem, grev felan mı yapsak. Televizyondan sesimizi duyuralım, Türkiyedeki araba alım satım piyasasını durduralım belki o zaman düzelir. Şimdi bunu okurken içinizden " Ne diyor la bu salak" diyorsunuz ama fıttırdım yani aklıma başka birşey gelmiyor.

Ya cidden bu fiyatlar nedir ya. 4.000 lira maaş alan birisi 2 yıl yemese, içmese, tuvalete gitmese yine de 96bin lira oluyor yine de alamıyor. Ve 4000 lira maaş ortalamanın üstünde bile denebilir. Eylem, grev felan mı yapsak. Televizyondan sesimizi duyuralım, Türkiyedeki araba alım satım piyasasını durduralım belki o zaman düzelir. Şimdi bunu okurken içinizden " Ne diyor la bu salak" diyorsunuz ama fıttırdım yani aklıma başka birşey gelmiyor.
Hocam o zaman ülkenin büyük kısmı 8-10 bin maaş alıyor bu satışlar başka türlü açıklanamaz :) Şaka bi yana 3-4 yıl kredi ödemeyi göze alan alıyor arabayı.

Hocam o zaman ülkenin büyük kısmı 8-10 bin maaş alıyor bu satışlar başka türlü açıklanamaz :) Şaka bi yana 3-4 yıl kredi ödemeyi göze alan alıyor arabayı.
Bir de hiç arabası olmayan 0 km arabaya kolay kolay giremiyor. %90 oranında mevcut aracını elden çıkarıp üstüne para koyarak bütçe ayarlıyor. 2. araba olarak 100k lik Ateca alanları kafamıza takmayalım zaten, maddi sıkıntıları yoktur :D

Bir de hiç arabası olmayan 0 km arabaya kolay kolay giremiyor. %90 oranında mevcut aracını elden çıkarıp üstüne para koyarak bütçe ayarlıyor. 2. araba olarak 100k lik Ateca alanları kafamıza takmayalım zaten, maddi sıkıntıları yoktur :D
Aynen öyle, ama ülkemiz şartlarında eldeki aracın üstüne para ekleyip bir araç almak bile çok zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...