Gençken gazcı olup sonradan akıllananlar var böyle, emekli olunca hem yavaşken çok güvenli olur hem de memlekete giderken saatlerce sürünmem diye böyle güçlü sportif araçlar alıyorlar. Leon FR'lı ve 5.30D'li dedeler biliyorum böyleİki araba da çok güzel ama 66 yaş üstü biri neden polo gti kullanır
70+ olup M6 GranCoupe kullanan Metin Amca verelim sanaİki araba da çok güzel ama 66 yaş üstü biri neden polo gti kullanır
En iyisini yapıyorlar benceGençken gazcı olup sonradan akıllananlar var böyle, emekli olunca hem yavaşken çok güvenli olur hem de memlekete giderken saatlerce sürünmem diye böyle güçlü sportif araçlar alıyorlar. Leon FR'lı ve 5.30D'li dedeler biliyorum böyle
Bknz. 1.8 T CC sahibi büyükbabam .Gençken gazcı olup sonradan akıllananlar var böyle, emekli olunca hem yavaşken çok güvenli olur hem de memlekete giderken saatlerce sürünmem diye böyle güçlü sportif araçlar alıyorlar. Leon FR'lı ve 5.30D'li dedeler biliyorum böyle
oooo dedem akıyor diyorsun en son hatırladığım benim dedemde bizim poloda yazın gazlamıştıBknz. 1.8 T CC sahibi büyükbabam .
Uzun yola çıkıyoruz onla yazlığa gitmek için ben radar avcılığı yapıyorum telefondan falan oda 180 200 basıyor valla .oooo dedem akıyor diyorsun en son hatırladığım benim dedemde bizim poloda yazın gazlamıştı
Bizim dedeler gazcı tanıştırmak lazım kapışırlar aradaUzun yola çıkıyoruz onla yazlığa gitmek için ben radar avcılığı yapıyorum telefondan falan oda 180 200 basıyor valla .
Merhaba arkadaşlar Seat ibiza cupra araştırıyorum 1.4 olan modelilnden internetten bakıyorum buldum bi kaç tane alınabilir bişey nasıl araçtır herhangi bir sıkıntısı varmıdır 2.el alınacak nelere dilkkat etmeliyim yardımcı olursanız sevinirim
2.elleri patlak, dsg şöyle böyle, yağ yakıyor diyenleri dinlemeyip, tüm bakımları yetkili serviste yapılmış, 2-3 lokal boya, tampon değişimi yapılmış, egzost ve motor konusunda modifiye uygulanmamış herhangibir örneğini alıp güle güle kullanabilirsiniz.
60.000 tl ye 208 gti bulursunuz hem eski seat tan kurtulursunuz bunun ici cok bos direksiyonundan herseyine kadar cok eski ve dandik gozukuyor 208 gti hic olmassa teknolojik ve sanzimanindan korkmaassiniz manuel keyfinide yasarsinAklım Cupra'da be kardeşim Bütçemde sınırlı 60 bin tl kadar