Seat Leon arka süspansiyon

mehmeetakiff

Profesör
5 Haz 2020
519
1
946
2,020
22
Bir Yerler
Marka
Volkswagen
Bildiğim kadarıyla leonların hepsi torsiyon zaten yukarıda da söylemişler. Doğrusu VAG Grubu araçlarından öyle deli gibi virajdan viraja atayım hayvan gibi tutsun gibi şeyler beklememek lazım. Hem direksiyon hissi çöp, hem de çok kafadan kayıyor hangisi olursa olsun. VAGları günlük A'dan B'ye gitmek için mantıklı, performanslı kullanım için mantıksız buluyorum :) Hele leon özellikle de fr of of kitle maşallah scirocco kitlesinin v2 si :) "Air takam, çakma jant takam, bodykit yapam. varex takam patara kütere oğğ arabam çoğ eyi" diye gezen "oo kanki eyır takmışın of" gibi laflarla şişirilip yolda aşırı özgüvenle salak salak giden tayfayla dolu...
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt

Reddington

Panpa
15 Eki 2016
1,809
1
4,131
3,770
İstanbul
Marka
MINI
1600064739394.png
 

omer.f.saltik

Senkromeççi
15 Eyl 2019
3
0
85
22
İstanbul
Marka
Volkswagen
Konu sahibi için, seri ve sürüş dinamikleri iyi bir araba bakıyorsanız 150 beygir motorun dışında çok yanlış bir araca bakiyorsunuz. Mqb platformuyla, o direksiyon hissiyle, torsiyon çubuğla Leon şişirilmiş ve VW grubunun kaymağını yiyen bir arac. Apacilerin taktiği 4 egzoz çıkışlı marşpiyel ve LED far sürüş dinamiği için yetmiyor ne yazik ki :)

Not: Leon sahibi olmuş biri

Konunun açılmasından tam 2-3 hafta sonra (Ekim ayı başı) 1 Temmuz 2020 çıkışlı kaputunun altındaki 150hp güç üreten (şu anda yazılım ile 180hp) 1.5TSi motoru ve DSG şanzımanı sayesinde; bembeyaz rengi, halojen farlı Comfortline paketi ve 16" jantları ile dışarıdan "ben dizel motorlu ve DSG şanzımanlı bir şirket/kiralama arabasıyım" diye bağıran aracın saf görüntüsüne kanıp arkamdan selektör yakmaya cesaret eden çoğu aracı şaşırtan (ve üzen) bir Volkswagen Golf aldık. Ve evet arkası 150hp olduğu için bağımsız. İyi ki Leon almadık. Torsiyonla ömür mü geçer.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım