%100 katılıyorum ama bursa -yalova otobanı orhangazi rampasından inerken deli gibi yol tutan alfa romeomla gidemedim çünkü önümü göremiyordumKonu sahibi için, seri ve sürüş dinamikleri iyi bir araba bakıyorsanız 150 beygir motorun dışında çok yanlış bir araca bakiyorsunuz. Mqb platformuyla, o direksiyon hissiyle, torsiyon çubuğla Leon şişirilmiş ve VW grubunun kaymağını yiyen bir arac. Apacilerin taktiği 4 egzoz çıkışlı marşpiyel ve LED far sürüş dinamiği için yetmiyor ne yazik ki![]()
Not: Leon sahibi olmuş biri
%100 katılıyorum ama bursa -yalova otobanı orhangazi rampasından inerken deli gibi yol tutan alfa romeomla gidemedim çünkü önümü göremiyordumama bir leon deli gibi beni geçti
![]()
Bunlar hep FR'cı kitle yüzünden oluyorVurulmayacak gibi değil ki. B segmenti Polo-Scala bundan iyi.
Bunlar hep FR'cı kitle yüzünden oluyorAma yenisinin içini de dışını da beğendim ben. Alt tarafı da biraz toparlamışlarsa en azından bu kadar gömülmez artık herhalde.
Doğrudur çünkü yeni Octavia'nın da sürüş konforunun bir nebze arttırıldığı söyleniyor. Vw belki Leon için de benzer çalışmayı yapmıştır. Piyasada torsiyonlu araçlar içinde hem sürüş hem konfor olarak fena noktada olmayan makineler var. Onlara benzese yeterli diye düşünüyorum.Ne kadar alakalı olur bilemem Skoda Malatya bayii de tanıdığım olduğu için yeni Scala detaylıca kullanma şansım oldu. Kısacası ucundan da olsa bana biraz umut verdi![]()
Doğrudur çünkü yeni Octavia'nın da sürüş konforunun bir nebze arttırıldığı söyleniyor. Vw belki Leon için de benzer çalışmayı yapmıştır. Piyasada torsiyonlu araçlar içinde hem sürüş hem konfor olarak fena noktada olmayan makineler var. Onlara benzese yeterli diye düşünüyorum.
Ona çok yapacak bir şey yokHer şey iyi hoşta geyik testi çok kötü![]()
Ona çok yapacak bir şey yokMalum vw grubu o konuda genel olarak pek bir şey vaat etmiyor hem elektronik sistemlerin işleyişi hem de altyapının çalışma karakteri olarak. Arkası daha az pat küt etsin, bozuk zeminlerde eskisi kadar sekme yapmasın, direksiyon hissiyatı biraz daha toparlanmış olsun bence yeterli bu araç için.
Bu markalar sürüş konusuna daha fazla eğildiği için bunlar kadar uğraşmasına gerek bile yok bence. Peugeot'nun hali ortadaydı. Fransız torsiyonunu bilen bilir. At arabasından hallice bir sürüş verirdi Fransızların torsiyonu. Özellikle Citroen ve Peugeot ikilisi bu konuda malumdur. Ama şuan peugeot kendini oldukça geliştirdi. Demek isteyince yapılabiliyormuş. O sebeple bir peugeot seviyesine çekebilseler daha fazlasını beklemem açıkçası.Azıcık Ford-Opel-Mazda 3 lüsünden örnek alsalar her şey güzel olacak![]()
Bu markalar sürüş konusuna daha fazla eğildiği için bunlar kadar uğraşmasına gerek bile yok bence. Peugeot'nun hali ortadaydı. Fransız torsiyonunu bilen bilir. At arabasından hallice bir sürüş verirdi Fransızların torsiyonu. Özellikle Citroen ve Peugeot ikilisi bu konuda malumdur. Ama şuan peugeot kendini oldukça geliştirdi. Demek isteyince yapılabiliyormuş. O sebeple bir peugeot seviyesine çekebilseler daha fazlasını beklemem açıkçası.
Darisi Seat'in basina o zamanBu 3 marka çeşitli yollar ile birbirleri ile ortak çalıştığı oluyor. Opc ile Focus St de kullanılan ön takımlar olsun. İnsignia Gsi daki 4 çeker ile Focus Rs deki 4 çeker olsun hep ortak mühendislik diye biliyorum.
Peugeot gelişimini sağlayan marka da Opel.
.![]()
Opel-PSA işbirliği netleşti
General Motors ile PSA Peugeot Citroen arasında geçen yıl ilan edilen stratejik ittifakın detayları açıklandı. Buna göre iki üretici, gelecekte çıkaracakları...m.lojiport.com