Başka zaman denk gelirsek selam veririm sürekli o çevrelerde geziyorum zatenYakalanmışız. Dışardan ne güzelmiş hahhahs. Keşke selam verseydin fark etmedim valla![]()
Başka zaman denk gelirsek selam veririm sürekli o çevrelerde geziyorum zatenYakalanmışız. Dışardan ne güzelmiş hahhahs. Keşke selam verseydin fark etmedim valla![]()
benzer işçilik hatasından dolayı bizim far da su almıştı, adamlar gerek olmamasına rağmen hiç sökülmemiş orijinal far camını söküp yerine silikonlarken camla kasanın birleştiği yerleri çatlatmışlardı. Boş yere masraf, boş yere vakit kaybı, boş yere problem. Parayı almasını iyi biliyorlar.Farlarla ilgili sıkıntılarım bitti sanıyordum. Daha yağmur görmeden buğu yapmaya başladı. Kenarlarında silikon izleri duruyor, far camı içten tozlu. İçi de temizlenmemiş. Merceğin kasasında parmak izleri var. Bir daha gel düzeltelim diye çağırsalar da gitmek istemiyorum. Bıktım işçiliklerinden.
Ekli dosyayı görüntüle 52739
Siz nerede yaptırmıştınız? Benim far kasasında önceden de problem vardı ama bu kadar su almıyordu. Yoğun yağmur yağarsa köşesi buğu yapıyordu. Sağ farım epey su alıyordu şuan o kadar değil ama yine buhar yapıyor. Benim farları kendi hatalarından dolayı birkaç sefer söktükleri için muhtemelen son seferinde özensiz yaptılar. Detayları müsait olunca buraya yükleyeceğim.benzer işçilik hatasından dolayı bizim far da su almıştı, adamlar gerek olmamasına rağmen hiç sökülmemiş orijinal far camını söküp yerine silikonlarken camla kasanın birleştiği yerleri çatlatmışlardı. Boş yere masraf, boş yere vakit kaybı, boş yere problem. Parayı almasını iyi biliyorlar.
ümraniye oto sanayide babam birine yaptırdı da kime yaptırdı bilmiyorum.Siz nerede yaptırmıştınız? Benim far kasasında önceden de problem vardı ama bu kadar su almıyordu. Yoğun yağmur yağarsa köşesi buğu yapıyordu. Sağ farım epey su alıyordu şuan o kadar değil ama yine buhar yapıyor. Benim farları kendi hatalarından dolayı birkaç sefer söktükleri için muhtemelen son seferinde özensiz yaptılar. Detayları müsait olunca buraya yükleyeceğim.
Farlarla ilgili sıkıntılarım bitti sanıyordum. Daha yağmur görmeden buğu yapmaya başladı. Kenarlarında silikon izleri duruyor, far camı içten tozlu. İçi de temizlenmemiş. Merceğin kasasında parmak izleri var. Bir daha gel düzeltelim diye çağırsalar da gitmek istemiyorum. Bıktım işçiliklerinden.
Ekli dosyayı görüntüle 52739
KasapingEkli dosyayı görüntüle 52846
Farın su alma sebebi arka kapağı kırmaları. Yaptırmadan gezip işçiliklerinin reklamını yapayım biraz![]()
Ekli dosyayı görüntüle 52846
Farın su alma sebebi arka kapağı kırmaları. Yaptırmadan gezip işçiliklerinin reklamını yapayım biraz![]()
Çok da temiz çalışan bi yer sosyal medya hesaplarına göre.. Yolum düşse o taraflara bende yaptırayım diyordum.Vay arkadaş, ben de yaptırmadan önce buradan fiyat almıştım. Allah korumuş.
Vay arkadaş, ben de yaptırmadan önce buradan fiyat almıştım. Allah korumuş.
Benim tecrübem bu. Geçen haftada sordum bu far su alıyor kendim silikon mu çekeyim önceden bu kadar kötü durumda değildi diye. Denemeye değer diye bir cevap aldım. Bugün incelemek için açayım dedim. Dükkandaki çırak gördü de söyledi. Durum bundan ibaret...Çok da temiz çalışan bi yer sosyal medya hesaplarına göre.. Yolum düşse o taraflara bende yaptırayım diyordum.
2016da karıştığımız bir kazadan beri her aracımızda kamera var. Trafikte kime denk geleceğin belli olmuyor, o yüzden elinde kanıt olması lazım. Hatta zorunlu bile olması lazım. Polise de kolaylık olur sonuçtaEkli dosyayı görüntüle 52966
Siz siz olun aracınıza kamera taktırın.
Hastane otoparkında yolda durup geri geri gelip vurup üste çıkmaya çalışan insanlar var. Böyle onun bunun çocuklarıyla uğraşmamak için kamera şart. Neyse ki bir şey yok arabada. Olsaydı bir ton uğraşacaktık. Adam düpedüz geri geri gelip çarptı, inip "arkamda ne işin var, sen arkadan çarptın" gibi kelimeler kullandı. Hastam olmasaydı pek iyi şeyler yaşanmayacaktı.