Halıdere opet dün mü çektin
Halıdere opet dün mü çektin
EvetHalıdere opet dün mü çektin![]()
adamı bi sal ya
Tesadüf denk geliyor vallaadamı bi sal yaBiri Bizi Gözetliyor Kocaeli .d
Haftada 3 4 gün o saatlerde oralardan geçiyorum ya normalTesadüf denk geliyor valla![]()
Polis amcalar fark etmesin diye pis geziyorum ondandırHaftada 3 4 gün o saatlerde oralardan geçiyorum ya normalSenin Civic de hiç dikkatimi çekmiyor
Dr.Piech Leon MK2'yi atlamışEkli dosyayı görüntüle 55520
Ekli dosyayı görüntüle 55521
Uzun zamandır paylaşım yapmıyordum, Vagfest'te @DKB34 ile karşılaşınca forumu hatırladım.
Paylaşım yapmadığım süre içerisinde bir sürü macera yaşadım.
Güncel olarak;
Enjektörler bakım gördü
Turbo FT Turbo'da çift taraf hibritlendi
Bemaps stage 2 yazılım yapıldı
HG Motorsports 6.5L fmic cooler takıldı
Flowmuscles intake kit takıldı
Setup ilk bittiğinde enjektör civatası kırıldı yerinden çıktı, sanayiye düştük.
Civata M8 olarak değiştirildi.
Külbütor kapağı değişti
Enjektör geri dönüşleri orijinal olarak değiştirildi. (Kesinlikle yan sanayi almayın)
Termostat, termostata bagli olan plastik su hortumu, yağ soğutucu, genleşme kabı , antifriz değiştirildi.
Özellikle yağ sogutucu degistikten sonra yağ sıcaklığı epey düştü.
Yaklaşık 6 7 bin kmdir bu setupla biniyorum.
Yakıt ortalamam 5.5 litre. 2.2 bar civarı yürütüyorum. Farklı bir arabaya geçmişcesine hissiyat farkı var.
Sırada ön takım, fren ve lastikler var. Fren gücü yeterli ama çok kolay ısınıyor. Lastikler sarmaktan bitti, ön takım da daha sıkı olmasını beklediğim için yenilemeyi düsünuyorum kaucuk burçlari çatlak vaziyette.Ekli dosyayı görüntüle 55522
selamlar, maşallah kazasız belasız binin inş. yağ soğutucuyu yağ kütüğüyle beraber mi değiştirdiniz? sıcaklıklar ne kadar farketti kaça kadar çıkıyordu acaba? bir de oe/oem bir soğutucu mu aldınız yoksa aftermarket daha büyük bir şey mi kullandınız? clh motorlu golf 7'yi geçen haftasonu stage 1 yazdırdım ama çok uzun süreli / yokuş yukarı sıkıştırdığımda anlık 137 dereceleri gördüğüm oldu hoş yazılımdan önce de sıkıştırınca 120'yi çok kolay geçiyordu ama bırakınca geri soğuyor sakin kullanımda 100-110 derece arasında takılıyor, yağ soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum ben de.Ekli dosyayı görüntüle 55520
Ekli dosyayı görüntüle 55521
Uzun zamandır paylaşım yapmıyordum, Vagfest'te @DKB34 ile karşılaşınca forumu hatırladım.
Paylaşım yapmadığım süre içerisinde bir sürü macera yaşadım.
Güncel olarak;
Enjektörler bakım gördü
Turbo FT Turbo'da çift taraf hibritlendi
Bemaps stage 2 yazılım yapıldı
HG Motorsports 6.5L fmic cooler takıldı
Flowmuscles intake kit takıldı
Setup ilk bittiğinde enjektör civatası kırıldı yerinden çıktı, sanayiye düştük.
Civata M8 olarak değiştirildi.
Külbütor kapağı değişti
Enjektör geri dönüşleri orijinal olarak değiştirildi. (Kesinlikle yan sanayi almayın)
Termostat, termostata bagli olan plastik su hortumu, yağ soğutucu, genleşme kabı , antifriz değiştirildi.
Özellikle yağ sogutucu degistikten sonra yağ sıcaklığı epey düştü.
Yaklaşık 6 7 bin kmdir bu setupla biniyorum.
Yakıt ortalamam 5.5 litre. 2.2 bar civarı yürütüyorum. Farklı bir arabaya geçmişcesine hissiyat farkı var.
Sırada ön takım, fren ve lastikler var. Fren gücü yeterli ama çok kolay ısınıyor. Lastikler sarmaktan bitti, ön takım da daha sıkı olmasını beklediğim için yenilemeyi düsünuyorum kaucuk burçlari çatlak vaziyette.Ekli dosyayı görüntüle 55522
Evet yağ kütüğüyle beraber değiştim. Önceden stage 1 haliyle bile 125 127 dereceleri görüyordu yazın gazlayınca. Şuan bu setupla 115 116 dereceyi geçmiyor.selamlar, maşallah kazasız belasız binin inş. yağ soğutucuyu yağ kütüğüyle beraber mi değiştirdiniz? sıcaklıklar ne kadar farketti kaça kadar çıkıyordu acaba? bir de oe/oem bir soğutucu mu aldınız yoksa aftermarket daha büyük bir şey mi kullandınız? clh motorlu golf 7'yi geçen haftasonu stage 1 yazdırdım ama çok uzun süreli / yokuş yukarı sıkıştırdığımda anlık 137 dereceleri gördüğüm oldu hoş yazılımdan önce de sıkıştırınca 120'yi çok kolay geçiyordu ama bırakınca geri soğuyor sakin kullanımda 100-110 derece arasında takılıyor, yağ soğutucuyu değiştirmeyi düşünüyorum ben de.