Sevdiğiniz Youtube Kanalları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gulay

Panpa
20 Eki 2016
138
576
2,535
İstanbul
Otopark.com
Sdn
Oha diyorum
SokakRoportajları
Kafeinsiz
April wilkerson
Natalie Blake
Eric broug
Klasik sanatlar
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,037
7
51,372
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Otopark.com
Nedir
Neden
Çerkes TV
FIA World Rally Championship
obsessions
NewRetroWave
BENZİN TV
carviser
Otomobil Dünyam
Doğan Kabak
IIHS
Arzu Film
içkiliydi bilmem ne
Birkaç müzisyenin kanalı ve spor kanalları filan var ama sayıca çok fazlalar :)
 

hovard

Asfalt Kurutucu
31 Eki 2016
43
88
635
Sporla ilgilenenler için:
AĞIRSAĞLAM
Fırat Balkaya
Fit Yemek
Gayet eğlenceli, bilgi yuklu kanallardır. Spora ilginiz yoksa bile "Ağırsağlam Kaynaklar" videosundaki kişisel gelişim temalı kitaplara bakmanızı kesinlikle öneririm. Kadın-Erkek ve genel manada insan ilişkileri için ufuk açıcı kitaplar var.

Brekk1e: Battlefield serisini seviyorsanız sizi şöyle alalım
Kendisi aslen twitch yayıncısı bi abimiz ama guzel geçen roundları Youtube a da yukluyor. Kendisini "One Man Army" olarak tanımlıyor ki bence boyle bi adam için mutevazi bi yaklaşım :D (ingiliççe)

Sina5an: Yazılım, Java filan oğrenmek için harika bi kaynak, ayrıca İllüstrasyon (çizim) ve Blender 3D modelleme konusunda da aşmış bi abimiz. Yemek yerken çok guzel gidiyor. (Özellikle illüstrasyon videoları)

Bilgi Şehri, Filmler ve Filimler, Kamusal Mizah: Hepsi mizahi içerikler bulunduran guzel kanallar ama ben Kamusal Mizah'ı özellikle tavsiye ederim :D

Erkek Kanalı: Geyik muhabbet donen fena olmayan bi kanal. Can abinin soru cevap videoları guldurebiliyor. Chill bi ortam var.

Elliott Hulse: Kadın erkek ilişkileri hakkında gozunuzu ufkunuzu açacak çok guzel bilgiler aktaran bi abimiz. Guzel ama ingiliççe. Don't Let The Vagina Fool You videosunu özellikle tavsiye ediyorum. Zaten o videoyu izlerseniz kanalın genel konsepti hakkında da az buçuk bilgi sahibi olursunuz.

FightSmartTrav: Kendinizi koruyabilmeniz için guzel küçük taktikler veren bi kanal. Yine ingilizce ama eğlenceli sayılabilecek guzel içerik var. How to Fight Big Opponents videosundan tanımıştım bu kanalı :D

Onun haricinde kişisel gelişim ve başarıyla ilgileniyorsanız yine ingilizce olan Paul Chek ve Peter Sage'i de takip edebilirsiniz. (Bu kanallar biraz sıkıcı ama bilgiler yine guzel)

Umarım faydalı olur :)
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım