Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Tüm dünyada petrol fiyatlarının düşmesiyle birlikte ülkemizde de benzin ve motorin fiyatlarına indirim geldi. İşte rakamlar.
Tüm dünya dev bir petrol krizi yaşıyor. Corona Virüsü sebebi ile petrol fiyatlarını düşüren ülkeler, akaryakıt fiyatlarına da direkt olarak etki etti. Güncel olarak varil fiyatının 31 dolar olması krizin boyutunu gösterir nitelikte. Küresel anlamda olduğu gibi ülkemizde de beklenen benzin ve motorin indirimi geldi. Böylece benzinde 61 kuruş, motorinde ise 56 kuruş indirim gerçekleşti. Ancak kamoyunda indirim beklentiyisi daha fazlaydı. Devlet daha herhangi bir ÖTV artışı yapmazsa, fiyatlar da daha da indirim yapılabilir.
PÜİS Samsun Şube Başkanı Zafer Güler, “Son günlerde Çin’de başlayan korona virüsü nedeniyle Çin’in azalttığı motorinden dolayı rafineriler mallarını satamadığı için fiyatlarda düşüş yaşandı. Bu düşüş tüm dünyaya...


Okumaya devam et...
 
Son düzenleme:

MehmetAydin

Mehmet AYDIN
Panpa
10 Haz 2019
1,816
2,085
2,570
31
Niğde
Marka
Chevrolet
Çok güzel haber.61 kuruş ciddi bir miktar.Özellikle fazla yol yapanlar için iyi oldu.Ama ne yazık ki daha geçen hafta depoyu fulledim.Şu an sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.😅
 
  • Beğeni
Tepkiler: Bilal ve Kagan

Reddington

Panpa
15 Eki 2016
1,809
1
4,131
3,770
İstanbul
Marka
MINI
Kısa vadeli ufak kar ettiren indirimlere sevinmek cahillik olur. Kapımızda çok büyük krizler bekliyor. 1.5 TL indirim olsa ne olur bugün?
 
  • Beğeni
Tepkiler: kalender195
Y

Yasin

Ziyaretçi
1 ay sonra 3 tl zam gelecek bu onun habercisi kaşıkla ber dozerle al
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım