I currently have a 2017 GMC Canyon. A dealership near me has a used 2016 Jetta 1.8T. Does anyone have any experience? Should I trade my truck in?
Beğeni bırakıyo aradaKonuyu açan da bomba bırakıp gitmiş gibi insan bir uğrar foruma, şifreyi mi unuttu acep?
Biz açıklama yapmasak filan gelirdi cevap diye düşünüyorumKonuyu açan da bomba bırakıp gitmiş gibi insan bir uğrar foruma, şifreyi mi unuttu acep?
steerr.com/forumAkışına salın olayı gitsin,millet yıllardır içindeki o utanma kaygısı olmadan şakır şakır konuşabileceği ingilizcesini döküyor rahatlıyor buraya gördüğüm kadarıyla Yalnız forumun ABD kolu olsa,baya rağbet görebilir.Harbiden bazı arkadaşlar,abiler bayağı döktürmüşler helal olsun Globalliğe ilk adım !
carpark.com/forumsteerr.com/forum
Bu devirde bilmek ogrenmek mecbur diye dusunuyorum bende . Ne yaparsak yapalim bir yerde insanin karsina mutlaka cikiyor ingilizceBen İngilizce öğretmeniyim açılın forumda yabancı dil bilen çok kişi var sanırım , sevindim
Aynen. Bence artık şaşırılmaması bile lazım herkesin şakır şakır konuşabilmesi lazım.Bu devirde bilmek ogrenmek mecbur diye dusunuyorum bende . Ne yaparsak yapalim bir yerde insanin karsina mutlaka cikiyor ingilizce
Araba ile ilgili olan kaynakların çoğu İngilizce olduğu için meraklinin bilmesi şart .Aynen. Bence artık şaşırılmaması bile lazım herkesin şakır şakır konuşabilmesi lazım.
Her alanda oyle. Mesela ben denizciyim dunyada ulusal dil ingilizce diyebilirim.mecbur ogrendik sonra vs.Araba ile ilgili olan kaynakların çoğu İngilizce olduğu için meraklinin bilmesi şart .
Ben hâlâ öğrenme aşamasındayim. Konu Passat'dan nereye geldi.Her alanda oyle. Mesela ben denizciyim dunyada ulusal dil ingilizce diyebilirim.mecbur ogrendik sonra vs.
Bize iş görüşmesine yeni mezun bi arkadaş gelmişti.
Bazen insanın başına bela olabiliyor .Aynen. Bence artık şaşırılmaması bile lazım herkesin şakır şakır konuşabilmesi lazım.
Benim derslerim ingilizce onları çok güzel anlayıp ingilizce konuşan insanlarla iletişim kurabiliyorum ama yabancı forumlardan tek kelime anlayamıyorum Hiç demiyolar açık seçik yazalım herkes anlasınAraba ile ilgili olan kaynakların çoğu İngilizce olduğu için meraklinin bilmesi şart .
O tarz durumlarda salağa yatıp bilmemek en güzel yol bence.Bazen insanın başına bela olabiliyor .
TelAviv havaalanında pasaport görevlisinin İngilizce biliyor musun sorusuna (sıkıca tembihlendigimiz halde) İngilizce hayır diye tam cümleyle cevap verince adam haliyle adam işkillendi . 5saat beklettiler [emoji23]
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten öyle yapmamızı söylemişlerdi ama ben nedense saflıkla atladım .O tarz durumlarda salağa yatıp bilmemek en güzel yol bence.