Sıfır Araca Rötuş Yapmalı mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgur44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozgur44

Profesör
288
IMG-20170114-WA0000.jpg
20 günlük aracimizi kardesim bir yere sürtmüs çok büyük ve derin olmamakla beraber sürtülen yerin boyasi kalkmis. Araci aldigim bayiye resimle beraber mesaj attim yaparmisiniz diye oda yapariz dedi. Kaskomuda onlardan yaptirmistim Toyota kasko olduğu için mini onarim yok ama yaptirmadan önce ufak tefek sorunlarda yardimci olacaklarini beyan etmişlerdi. Kisacasi 1000 bakiminda rica edip rötuş yaptirticagim sizce rötüs yaptirsam zarari olurmu.

Derin değil o yüzden bir cila yapılsa geçer diye düşünüyorum Rötuşa gerek yok bence

Cila ile gecmez diye tahmin ediyorum rotus yaptir bnce ayrica boyle daha cok olacak mecbur oluyo Allah kaza bela vermesin boya satin al serviste oldumu kendin boya ben oyle yapiyorum

@assettocorsaa Diğer araçta o kadar önemsemiyordukta sifir olunca maalesef insanin keyfi kaciyor araç 500 km ye ulasti nerdeyse, sanirim 1000 bakimi 1 ay sonra olur gibi o zaman yaptiririm artik.

Hiç uğraşmanıza gerek yok.

Sağa sola yanaşırken sürtüyorsunuz illa bir yerlere. Siz çok dikkat etseniz de önünüzden ya da arkanızdan çıkarken tampona değmeden çıkamayan mondofonların olduğunu ve sürteceklerini düşünürsek kafaya bile takmaya değmez.

Bende zamanında çok kafaya takardım da artık düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Hocam isterseniz yaptırııın istemezseniz yaptırmayın keyfi size kalmış. Tamponun boyası çizilmiş umrumda olmazdı isterse değişsin, isterseniz komple boyatın, expertize alınmıyor tamponlar önemli olan aracın metal kaportasına bir şey olmasın. Ben olsaydım eğer çok kafaya taktıysam kendim bile boya koduna göre boya alıp ince rötuş fırçasıyla kapatırdım. Bazı servislerin rötuşları çok berbat oluyor afedersiniz biyerleriyle sürüyorlar heralde boyayı...

@Ozgur44 aracin videosu hala gelmedi bekliyoruz ilk izlenimler nasil
Ve corollaniz varsa o kucuk siyriklara alismaniz lazim tamponun sag ve sol alt koseleri o kadar cok surtuyor ki eridi artik oralar

@Yarimgazdebriyaj Hatirlarsaniz araci almadan önce bir konuda araci alirken bütçe yetmediği için telefonu sattim demiştim malesef hala telefon alamadim şimdiki kullandigim tel ise tost makinesinden kotu çekiyor o yüzden cekemedim ama yakinda alaçam nasip olursa o zaman ceker atarim

Ne parasınya ben geçerken servise götürüyorum 5dk da hallediyolar ama çok da gerekli değil rötüşlanan yer yakından baya belli oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...