Evet Arkadaşlar,
Anlam karmaşasına açıklık getireceğim. Ben soru sorarken 0 km bir Nissan Qashqai için bu para verilir mi alınır mı diye sordum. Cevabı evet ya da hayır diye gelmesini beklerdim çünkü burası bir otomobil forumu ve burada bu konu hakkında fikir sahibi olmak, kafasındaki kuşkuları yok etmek, ve tercih edeceği otomobili kararlaştırmak gibi konularda fikir alışverişleri gerçekleşiyor. Burada nasıl bu fiyatı aldığımı, koşulları, imkanları belirtmedim. Araç doluda sadece ön camı hasar görmüş ve yetkili servis tarafından plaka takılmadan yenisiyle değiştirilmiştir. Yani 0'dan farkı yoktur. Bunları belirtmediğim için biraz suçluyum. Şu tanıdık meselesine gelirsek, bu tarz uygun araçları genelde bayiye gelen müşteriye satmazlar.
@gtepro senin de doğuş'tan bildiğin gibi. Aracı alıp-almamak konusu ise şu an bütçe o kadar yükseğe çıkamıyor ve krediye bulaşmakta istemiyoruz. Şehiricinde devamlı kullanılacak düşük bütçeli bir araç alacağız. Konu insanları birbirine düşürmüş, gereksiz. Yetkili arkadaşlar kaldırabilir başlığı, böyle bir münakaşaya sebep olmak istemem.
Selam ile.