Cık. OlmazAşağı yukarı 60km civarı kullanmışımdır diye tahmin ediyorum. Gran Turismo, Euro Truck2, GTA, NFS ve Driveclub sayılıyor mu?
Cık. OlmazAşağı yukarı 60km civarı kullanmışımdır diye tahmin ediyorum. Gran Turismo, Euro Truck2, GTA, NFS ve Driveclub sayılıyor mu?
Çok zor bir zamanda 2009 yılında aldım.Kaç yıldır ehliyetiniz var hocam?
Kendi arabamla 10bini devirdim 6 ayda ama toplama vursak bi 100bin km vardır diye tahmin ediyorum. Bu 100binin 18bini Çatalca'da yayınevi çalışmasında yaptım 2 ayda...
Hocam tam hatırlamıyorum ama benim kariyerde de aşağı yukarı 25 k gibi hatırlıyorum sırf Nurburgring 4-5 bin küsür km bayağı kasmışım ki zaten oynadığım başka oyun yok.Asıl araba satın almayı kasıyorum 1100 küsür var galiba şu anEkli dosyayı görüntüle 7409
Gran turismoyu buldum,25k ya yaklaşmış
Ben ringe çıkmaya korkuyordum birazHocam tam hatırlamıyorum ama benim kariyerde de aşağı yukarı 25 k gibi hatırlıyorum sırf Nurburgring 4-5 bin küsür km bayağı kasmışım ki zaten oynadığım başka oyun yok.Asıl araba satın almayı kasıyorum 1100 küsür var galiba şu an
Vision GT(Prototip) arabalarını oyunun gerçekliğine gölge düşürdüğü için almak istemiyorum.Onun haricinde şu sınavlar bittikten sonra yazın bir online atarız.Ben ringe çıkmaya korkuyordum biraz
Bende de 600e yakın araba var,almayı bıraktım teknik-mekanik kasmaya basladım artıkaz önce de bunu buldumEkli dosyayı görüntüle 7410