Sinan Koç Videolarında Araçların Eksiklerinin Üzerini Örtüyor Mu?

Sinan Koç araçların kötü özelliklerini es geçiyor mu?

• Kullanılan toplam oy
    24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siz hiluxa aile aracı muamelesi yapıyorsanız benim yapabileceğim bir şey yok gidin bi köşede oturup düşünün allahım ben neden otomobil videosu izliyorum diye kemit kitleden tabirine yaptığınız atıf bunu anlayamamış olmanızı anlıyorum herkesin anlama yetisi bir değil bu kanalı takip eden insanların belli bir bakış açısı var senelerden beri işi en başından beri keyifle takip eden yeri geldiğinde destek olan insanlar var benim verdiğim cevapta bu aracın gazlama değil arazi aracı olduğunu belirtmişim zaten gazlancak araba vsde dememişim ne taraftan konuyu başka yere çekicem diye yırtınıyorsunuz hiluxa arazi aracı demiyorsanız sizde bizde yahut firmada değil sizde problem var aile aracı hilux düşüncenizle size yaşamda mutluluklar diyorum
Sevgili arkadaşım eyvallah beni burada muhakeme yeteneğimle falan üzmeye çalışmışsın, eyvallah. Aga biz buralarda çok offroad arabası görmüyoruz tamam hiluxun yoldışı kabiliyeti var ama hani sen bu konuyu bu arabayı yapan marka hakkında söylüyorsun. Bu adamlar da raptordan ekmeğini yiyor işte.

Mükemmel engin "petrolhead kemik kitle (trademark)" bilgilerinle zihin köşelerimizi süsledin kardeşim. Artık seni üstün ırk kabul ediyorum beni de baya üzdüğün için:)

Örneğin son videosu Toyota Hilux u ele alalım. Konuk arkadaş kasa kapağının ağır olduğunu dile getirirken Sinan bey gülüyor ciddiye almıyor. İsofix noktalarını konuk ele alıyor( Ki bu normal bir ailenin motordaki enjeksiyon tipinden daha çok önemsediği bir konu) Sinan bey kaputu açmış motoru anlatmaya uğraşıyor. Bana sanki Hani "Eleştirme artık para kaybedicem" der havası veriyor.

Aşağıda eklediğim görselde bunu belirten bir takipçiyi de ti ye alıyor.
Beyefendi o konularda kesin bir şey söylediğimi lütfen çıkartıp gösterin. Bana saygısızsanız öyle öneri değil öğüt veriyorsanız haddi aşan sizsiniz...
İlk alıntıda kalın çizdiğim cümle size ait değil mi ? Para kaybetmemek için eleştirmeyi durdurmak yahut yapmamak, ankette sorduğunuz ' Sinan Koç araçların eksiklerini örtüyor mu ?' sorusu ne anlama geliyor ? Bir şeyin üzerini örtmek kasıtlı yapmak demek değil midir ? Hayır, kendi dilinizi mi bilmiyorsunuz, ne söylediğinizin nereye gittiğini anlamıyor musunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...