Sinan KOÇ'un bisikleti mi Çalınmış?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
7,345
Marka
Hyundai
Merhaba
Geçen bir instagram hikayesinde Sinan Koç bisikletiile işe gelmişti. Sonra internette Koç aynı günün akşamı bisikletinin çalındığı dedikoduları dolaşıyor. Bu sosyal medyadaki fısıltı gerçeği ne kadar yansıtıyor. Bisiklet çok sağlam bir modeldi. Çalınmış ise çok üzüldüm.. :(

O akşam yine Instagram hikayesinde bisikletinin çalındığını kendi söylemişti. Polise falan başvuracaktı kamera kayıtları için, hatta burada da ya direkt konusu açıldı ya da Geyik Başlığı da olabilir hatırlamıyorum bahsi geçmişti olayın. Sonra ne oldu ben de bilmiyorum..

Dün yayındada bahsedildi ama bahsedilen eskisiydi bence. Yeni olsa farklı şekilde konusu geçerdi diye düşünüyorum. Bakalım kendisi açıklar belki tekrardan olduysa.

Dün bahsettiği yeni olaydı. Polise gitmiş. Polisler bulunması zor çok umutlanma demiş göndermişler malesef. Çalan insanlara karşı bir şey yapılmadıktan sonra bu adamlar çalmaktan neden vazgeçsinki.

Yurtta olunca internet kesintisinden dolayı kaçırmışım ben bazı yerleri. Biz geçmiş olsun diyelim tabi ama dediğiniz gibi çalanlara bir yaptırım uygulanmadıkça bu işlerin sonu gelmez malesef.

Geçen sene bizim mahallede arabaların aküleri çaldılar, 3 gece arka arkaya her gece 15 20 arabanın aküsü çalındı ve bulunamadılar. Kaldı ki Denizlinin bi nebze daha üst mahallesindeyiz...... Değişik insanlık....

Artık arabayı da çalmayı geçti adamlar, kaput kapı ne varsa götürüyorlar. Allah korusun en azından aydınlık ve güvenlik kamerası olan yerlere park etmekte fayda var.

http://www.hurriyet.com.tr/parca-parca-goturduler-40316399

585e700418c77322740310ef.jpg

Allah göstermesin ama çok güldüm :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...