Sinan Reis Şampiyonlar Şampiyonası'nda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan abi pistte olmaz. O sokakların adamı.

Geçtiğimiz clio cup'ı pistte kazandı. Sokak pist asfalt hepsinde olur ama ülkü park pistinde hiç tecrübesi olmadığını söyledi zaten. Yaptığı zamanlara bakarsak gitgide geliştirmiş zamanlarını ama olsundu,gönüllerimizin şampiyonu.

Geçtiğimiz clio cup'ı pistte kazandı. Sokak pist asfalt hepsinde olur ama ülkü park pistinde hiç tecrübesi olmadığını söyledi zaten. Yaptığı zamanlara bakarsak gitgide geliştirmiş zamanlarını ama olsundu,gönüllerimizin şampiyonu.
Sinan abinin şoförlüğünün iyi olduğunu biliyorum. Hatta önceden co-pilot'luk yapmışlığı var.

Ben Sinan Koç'un süresini beğendim yahu adamın bildiğim kadarıyla profesyonel anlamda sadece co-pilotluk tecrübesi olmasına rağmen iyi bir süre yapmış 1. ile arasında 5-6 sn var galiba.Tamam yarış dünyasında 5-6 saniye çok ciddi bir fark ama kapanmayacak bir fark da değil.Çoğu pilot diye geçinen para babalarını da bilek gücüyle ezmiş bu bize yeter.:D:D:D

Son düzenleme:
NTV Spor canlı yayınına 10Dk kaldı izleyecekler için hatırlatma ...

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İki gün boyunca Az kalabilsem de uğramaya çalıştım renkli bir organizasyondu Bir kaç fotoğraf bunlar bendeki

Ekli dosyalar

• IMG_4796.PNG
    IMG_4796.PNG
    561.5 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_4795.PNG
    IMG_4795.PNG
    648.2 KB · Görüntüleme: 228
  • IMG_4792.PNG
    IMG_4792.PNG
    582.9 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_4791.PNG
    IMG_4791.PNG
    603.7 KB · Görüntüleme: 227
  • IMG_4794.PNG
    IMG_4794.PNG
    633.3 KB · Görüntüleme: 242
  • IMG_4793.PNG
    IMG_4793.PNG
    540.1 KB · Görüntüleme: 228
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...