Allah seni bildiği gibi yapsın ne diyim. İllaki kavga çıkarmaya çalışacan Golf adı geçince.Doğrudur 2 tampon ve far ile 10 farklı araba çıkarıyor takip etmek zorlaşıyor![]()
Son düzenleme:
Allah seni bildiği gibi yapsın ne diyim. İllaki kavga çıkarmaya çalışacan Golf adı geçince.Doğrudur 2 tampon ve far ile 10 farklı araba çıkarıyor takip etmek zorlaşıyor![]()
Opel sürmek için milyoner olmak yetmezya ashashash olm milyonersin hala opel mi
Sen ne yasiyorsun yaSınırsız para euro veya dolar olacaksa hepsini tl çevirir ülke ekonomisine katkı da bulunurdum belki böylece herkes istediği arabaya daha rahat ulaşabilirdi![]()
Kavga çıkacak ne var bundaAllah seni bildiği gibi yapsın ne diyim. İllaki kavga çıkarmaya çalışacan Golf adı geçince.
Her gazcının opelle bir anısı vardır ayrıca kendi gözlemlerime göre opelciler en koyu fanboylardır daha önce insignia team buluşmasına katıldım ve bir çok kişinin insignia almadan önce de opel olduğu fark ettim ne kadar paran olsa da ne kadar sorun çıkarsa da bir kez alıştın mı vazgeçemiyor bir çoğuya ashashash olm milyonersin hala opel mi
gtr candır gerisi heyecandırÜlke olarak GT-R sevdasından ne zaman vazgeçeceğiz çok merak ediyorum. 2 tonluk spor araba mı olur allaasen.
valla bende gazcıyım ama opelle yaşıdığım her anı kötüydüHer gazcının opelle bir anısı vardır ayrıca kendi gözlemlerime göre opelciler en koyu fanboylardır daha önce insignia team buluşmasına katıldım ve bir çok kişinin insignia almadan önce de opel olduğu fark ettim ne kadar paran olsa da ne kadar sorun çıkarsa da bir kez alıştın mı vazgeçemiyor bir çoğu![]()