Site ile alakalı sorunum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mevlut olcy

Profesör
105
forumda şu an için sorun gözükmüyor ama site ile alakali söyle bir sorun var.
ana sayfa ya da herhangi bir habere tıklayınca sayfa güncel yüklenmiyor. Ancak yenileyince yeni yorumlar vs sonradan geliyor. mobilden choremeden giriyorum.

Veri tasarrufunuz açıksa onu kapatmayı veya geçmiş ile çerezleri silmeyi deneyin.

benim de bir porblemim var şuraya sıkıştırayım videoya yorum yapıyorum moderatör onayına gidiyor onaylanmamış ; yorumun onaylanmama sebebini öğrenebilir miyim ? içerisinde hiç bir hakeret olmaMAsına rağmen.

benim de bir porblemim var şuraya sıkıştırayım videoya yorum yapıyorum moderatör onayına gidiyor onaylanmamış ; yorumun onaylanmama sebebini öğrenebilir miyim ? içerisinde hiç bir hakeret olmaMAsına rağmen.

Bu aralar filitre kullanımı sıklaştırdık. Onaya giden bir sürü yorum vardı, onların hepsini şimdi onayladım.

Yeni konu açmak istemedim @Berkinka buradan ileteyim sorunumu. Bugün mobilden foruma girmeye çalıştığımda sık sık şöyle bi sorun ile karşılaştım bilgin olsun, sayfa tam yüklenmiyor. Profil fotoları, konu içine yüklenen fotolar da dahil. Chrome kullanıyorum komple çerez geçmiş vs. ne varsa temizledim ama hala sorun devam ediyor.
Screenshot_2016-11-20-23-04-38-1.png

Yeni konu açmak istemedim @Berkinka buradan ileteyim sorunumu. Bugün mobilden foruma girmeye çalıştığımda sık sık şöyle bi sorun ile karşılaştım bilgin olsun, sayfa tam yüklenmiyor. Profil fotoları, konu içine yüklenen fotolar da dahil. Chrome kullanıyorum komple çerez geçmiş vs. ne varsa temizledim ama hala sorun devam ediyor.
Ekli dosyayı görüntüle 1886

Çok ilginç, Chrome tarayıcısının güç tasarrufu modu var. Şayet açıksa, onu kapatıp tekrar dener misiniz ?

Şu forum kurallarına eklenen maddelerle ilgili uyarı bi gitsin artık bence.Sağ altta sinir bozucu şekilde duruyor sürekli.

@Berkinka yine ben ve yine sorun :(
Sabahtan beri böyle ne var ne yok temizledim ama gitmiyor bir türlü.
Bu arada sadece chrome'da yapıyor bunu. Ne yapmamı önerirsin?
Screenshot_2017-01-02-16-34-00-1.png

Bi konuya bakmaya girdiğimde neden sürekli sayfanın en altına iniyor direkt. Konunun ne olduğunu görmeden sayfanın en aşağısına atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...