KAPALI Sizce Hangi Renk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgur44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozgur44

Profesör
288
Arkadaşlar anlaşılan oki ben bu aracı almadan sizler rahat edemiyeceksiniz
Ekran Alıntısı.PNG
:) Sizce Hangi renk daha yakışmış
( Kar beyazı hariç 750 TL fiyat farkı var sizce Değermi )

Sedefli beyaz (burada İnci Beyazı) tercihlerimden biri olurdu. Ama şöyle farklı olsun denirse, Gün Batımı Bronz veya Koyu Mavi olabilir. Tamamen kendi zevkinize bağlı bana göre. Yollardaki genel duruma bakarak, düz beyaz dışında her renk güzel ve farklı duracaktır.

Corollaya koyu rengi yakıştırıyorum bu yüzden metalik gri koyu mavi platinyum metalik üçlüsünden birini alırdım ama kendi aracımda metalik gri olduğundan tercihim bu yönde her araca yakışıyor o renk çok klas

Arkadaşlar anlaşılan oki ben bu aracı almadan sizler rahat edemiyeceksinizEkli dosyayı görüntüle 2418 :) Sizce Hangi renk daha yakışmış
( Kar beyazı hariç 750 TL fiyat farkı var sizce Değermi )
Açtığınız diğer kou başlığında belirrtiğim gibi; ikinci elde en çok tercih edilen COROLLA renkleri olması sebebiyle tercihim sırasıyla ; 1- Kar Beyazı (040) 2- Platinyum metalik ( 1G2) 3- Metalik Gri ( 1G3 ) şeklinde olurdu:)

Mavi içi siyah , çünkü bejden gına geldi, oda sizin bileceğiniz iş, sanki siyah daha üst düzey gibi . Ayrıca bence corolla yı almadan önce iyice test edin...

Son düzenleme:
[QUOTEkanSks, post: 38330, member: 2870"]Mavi içi siyah , çünkü bejden gına geldi, oda sizin bileceğiniz iş, sanki siyah daha üst düzey gibi . Ayrıca bence corolla yı almadan önce iyice test edin...[/QUOTE]
Neden kardesim
Mavi içi siyah , çünkü bejden gına geldi, oda sizin bileceğiniz iş, sanki siyah daha üst düzey gibi . Ayrıca bence corolla yı almadan önce iyice test edin...
Neden iyice test edin dediniz kafanıza takılan birşey mi var acaba var ise ögrenebilirmiyim

Şimdiden hayırlı olsun, günbatımı bronz der susarım. Megane'ımızı da vizon kahve aldık. Çok memnunuz, kahverengi ve tonları arabaya ayrı bir hava katıyor, daha olgun gösteriyor. İç hiç farketmez temizlemekle uğraşmayayım derseniz siyah alın.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...