Komşumuzun oğlundaki R32 aşağıdaki olan araçtır ben GT-R değil diye biliyordum demekki GT-R mış.Dünya gözüyle görebildiğim için şanslıyım sanırsam, eğer bir daha yakalarsam adama bir tur attır diyeceğim.R34 ingiliz plaka ama olsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Komşumuzun oğlundaki R32 aşağıdaki olan araçtır ben GT-R değil diye biliyordum demekki GT-R mış.Dünya gözüyle görebildiğim için şanslıyım sanırsam, eğer bir daha yakalarsam adama bir tur attır diyeceğim.R34 ingiliz plaka ama olsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
12 yıl kadar önce İzmir'de görmüştüm. Büyük bagaj üstü spoiler takılıydı, halis muhlis R34 GT-R idi. 2F&2F zamanlarıydı, filmden çıkmış gibi grili mavili bir arabaydı. Yalnız plakasını hiç hatırlamıyorum.Türkiye de hiç R34 yok değil mi,koleksiyonerlerde veya trafikte?
Faruk arkadasim benim. Ben aracimi buldum pazarligi bitirdim bakalim bu gidiste alacagim bir kac gune sanirim.Japonya’dan Avrupa’ya r34 getittirebilirsiniz.YouTube’de Japonic adında kanalı olan Faruk Abi var o Avrupa’ya araba yolluyordu onla iletişime geçebilirsiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
R34 ingiliz plaka ama olsun![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
R32 turan beyin araci seker gibi cok iyi hos sohbet samimi sicak kanli birisidir. Bu r34 icinde cok tavsiyesini aldim sagolsun. R34 gtt sahibide celal bey pilot kendisi.gri r34'ü ankarada inceleme şansım olmuştu, çok da bakımlı bir araç değildi ama yine de r34 tabi. r32'nin direksiyonuna oturma fırsatım olmuştu ankamallde sahibi hoş bi arkadaştı baya sohbet ettik güzel makinaydı.
Almanya ya geri gitdi o arac. Cagrinin araciydi.Antalyada mor r34 vardı ya.plakasini hatırlamıyorum
Cafede sergiliyorduAlmanya ya geri gitdi o arac. Cagrinin araciydi.