Sol Şeridin Fatihi Accent

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Porsche
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Porsche

GALERİCİ
11,127
Marka
Zirai Traktör
Bildiğiniz üzere güncel Hyundai Accent uzun bir süredir piyasada ve yeni Hyundai tasarım felsefesinden bir o nasibini almamıştı. Şimdi sıra ona geldi. Aracın ilk ipuçları yayınlandı. Açıkcası bana küçük bir Elantra gibi geldi ve yakışıklı olacak gibi duruyor fakat halojen farlar yine iş başında gibi gözüküyor. Yeni Accent hakkında siz neler düşünüyorsunuz?
http://www.motor1.com/news/135714/2018-hyundai-accent-teaser-video/

Açıkçası ben Hyundai'leri seviyorum. Bu saatten sonra da bu otomobillerin satışını fiyatı belirleyecek. Piyasanın beklentisine uygun donanımları kararında koyarak fiyatı makul tutan taraf alır başını gider. Ivır zıvır oyuncakla fiyatı arttıran ise geride kalır. Dizel + otomatik kombinasyonla belli başlı standart diye bildiğimiz donanımları koyup piyasaya uygun fiyattan sürerlerse tamamdır.

Açıkçası ben Hyundai'leri seviyorum. Bu saatten sonra da bu otomobillerin satışını fiyatı belirleyecek. Piyasanın beklentisine uygun donanımları kararında koyarak fiyatı makul tutan taraf alır başını gider. Ivır zıvır oyuncakla fiyatı arttıran ise geride kalır. Dizel + otomatik kombinasyonla belli başlı standart diye bildiğimiz donanımları koyup piyasaya uygun fiyattan sürerlerse tamamdır.
Yanliz yeni i30 u ben ciddi ciddi begendim ama yollarda goremedim linc edecekler yarin beni

Ben geçen elantra taksiye binmiştim konforu iyiydi. Bence hyundai doğru yolda, şimdiki araçları belki altyapı olarak iyi yerde değil ama i30turbo gibi, i20 coupe gibi araçların süspansiyonlarıyla imkan olduğu zaman zevkli araçlar yapabileceklerini de belli ediyorlar. Umarım birkaç yıl içinde çok satan araçların da sürüş zevki de artar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...