Sonunda Araba Alma işlemini Başlattık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ozgur44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mast: 44982, member: 82"]Hayırlı uğurlu olsun hocam, Allah nazarlardan saklasın, kazasız sürüşler nasip etsin. Kendi aldığım sıfır ar
Hayırlı uğurlu olsun hocam, Allah nazarlardan saklasın, kazasız sürüşler nasip etsin. Kendi aldığım sıfır araçtan ve etrafımda gördüklerimden de yola çıkarak naçizane tavsiyem aracınızı insanlarla pek haşır neşir etmemeye çalışın hocam. Kesinlikle insanların gözü kalıyor, kalmasa da nazar değdiriyorlar. Bunu defalarca yaşadım, yaşayanı da gördüm.
Maalesef bu konuda çok haklısınız ama yapacak birşey yok insan içine çıkarmasakta haber çabuk yayılıyor. benim bile aracı alırken haberim olmadan millet duymuştu :D Ne diyelim Allah kem gözlerden saklasın

Maalesef bu konuda çok haklısınız ama yapacak birşey yok insan içine çıkarmasakta haber çabuk yayılıyor. benim bile aracı alırken haberim olmadan millet duymuştu :D Ne diyelim Allah kem gözlerden saklasın
Varsa o zaman maddi durumunuz ufak bir kurban nazarı önleyebilir hocam, tabii şuan olmasa bile ilerleyen zamanlarda eliniz biraz daha bollaştığında da yapabilirsiniz bunu, tekrar hayırlı sürüşler inşaallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...