Hocam Sprınter karda falan çekişte sıkıntı oluyor diye duydum. Motoru falan sorun diye duydum. Crafter çok daha iyi dediler. Sizce nasıl bu konularda ?Ben düzenli olarak 10 yıldır servis kullanırım. Crafter, Sprinter ve Ducato binmişliğim oldu. Neredeyse bunlarla 70 bin km yol yapmışımdır ( yolcu olarak)
En az yakanı ducato. ama koltuk darlığı, her frende ayağımın ön koltuk plastiğine çarpıp kızarması gibi dertleri vardı
Mercedes splinter çok kolay servis bulur ama, çok atik bir arabadır, neredeyse son 2 yıldır bunlar benim servisimi çekiyor. Memnunum
En güzeli Crafter, çok geniş havada, konforlu. Ama servis işinde mercedes gibi iş buluırmu bilmiyorum.
Ducato yan yanBen crafter servise bindim. 2 sene yolcu olarak. Bindigim en konforlu servis oydu. Mercedesde cekiş sikintisi olmadi şu ana dek. Ducato onden cekişli yagmurda bile yolda kaldi.
Motor da farklı. Crafter in koltugu daha konforlu ayrıca.Spinter ile crafter arasindaki tek belirgin fark. Crafter da körüklü koltuk var. Spinter da ise normal otomobil koltugu gibi koltuk var.
Motor da farklı. Crafter in koltugu daha konforlu ayrıca.
Yıldız için neden 20k TL fazla para vereyim ki alırım volkswagen i yoluma bakarım.ikiside hemen hemen aynı araç.. al yıldızı bak yoluna hiç düşünme
Yıldız için neden 20k TL fazla para vereyim ki alırım volkswagen i yoluma bakarım.
İki aracında kapısı çerçevesi aynı. Aynı malzemeden motor hariç üretiliyor. Yani kimsenin canına kiymazsimız. Arabayı insan gibi kullanırsanız ikiside sorun çıkarmaz. Boşuna 20k para vereceğime sprinter a giderim crafter alırım cebimde kalan 20k ile hem mazot alırım hem arabanın lastiklerini degistiririm ve bakımını yaptıririm. Mercedes dediğim şeyleri babasının hayrına beleş veriyorsa ne güzel.hocam hiç kötü mercedes ustası, bulunamayan parçası, uymayan bir yedek parça gördünmü? yerine oturmayan randıman vermeyen..
mercedesi güzelce topla kendini inkar etmez sıfır olur öyle bir mühendislik var.. her zaman kötüsünü düşünerek alıcaksın arabayı. Ticari araba şakaya gelmez. üzerinde can taşıyosun.. 20k paradan kaçıcam diye insan canına kıyıp vicdan azabı çekersin..
Ticari arabalar çok yol yapıyor.. tamire bakıma v.s ihtiyacı çok... mercedese yağı suyu koy gerisi kolay.. diskleri parçalanana kadar frenleri tutar..
turbo hortumu patlar rölantisiyle gider servise.. kapısı camı çerçevesi ikinci sınıf camlardan plastiklerden olmaz.
Yetişirseniz yaparsın . Fakat can taşıdığım için bu tarz saçma işlere girmem.ben öyle düşünmüyorum biz galiba bu konuda anlaşamıcaz bro.. sen crafter al ben sana sprinter ile sellektör yapaymı
O zaman sıkıntı yok hocam. Hayırlı işlerben zaten selam vermek amaçlı sellektör yapıcam )