Cidden yazık ya serdar abiye.''benz'' bir izleyin bakalım
Yalnız saçma olan bir durum var; aracı siparişle alıyorsun, iç kısımlarına ek izolasyon malzemesi koyulsun diye belirtiyorsun hatta parasını da ödüyorsun, gelen araca bu işlemi yapıp yapmadıklarına hiç mi bakmıyorsun ? Yapmadıklarını gördüğünde neden aracı bırakıp ' halledin bunu öyle teslim edin ' demek yerine kendin yapıyorsun anlamadım. Ayrıca hoparlörü gösteriyorlar, en iyisini takın dedik bunu takmışlar diye eleştiriyorlar ama markası nedir ? güç çıkışı nedir ? hiç bir şey belirtmiyorlar. Ticari araca opsiyonlu bang and olufsen, harman kardon, bose ses sistemi falan alınabiliyor mu ? Bu şekil bir marka istediler de takmadılar mı ? Videodan hiç bir şey anlaşılmıyor.''benz'' bir izleyin bakalım
Aynen öyle yani ciddi kan alırlar adamdan.. Video gerçekten çok sığ kalmış, sadece videodan izlediğim kadarıyla değerlendirirsem pek bir bilgi alamadım açıkçası.ben de ona anlam veremedim madem yapılmadığını gördün niye servise bildirmiyorsun bunuda kendin yapıyorsun? hem özel sipariş olcak hem ekstra parasını vericem ama istediğim şeyi yapmayacaklar... büyük konuşmak gibi olmasın ama kan alırlar adamdan
Bizim servis transit 1 önceki kasa arada bi pedala basıyor off yani =)Cidden boyun kırar.Başlıkta konuşulmamış crafter'ın aktarmasının kayış, splinter ustanın zincir olduğu söyleniyor ne kadar doğru bilemiyorum. Her gün iş-ev toplam 70 km servisin ön koltuğunda gidiyorum ve merso-vw-reno-peugeot-citro-ford akla gelebilecek her münümüse bindim. Gözlemlediğim kadarıyla zincir-kayış muhabbeti doğru olabilir, merso keskin kalkışlar yapabilirken vw sanki daha smooth bi lineer eğri gösteriyor gibi sanki biraz bilemiycem.
Reno-pejo-citröen zaten kimse kusura bakmasın; leş, insanlığa hakaret resmen.
Ford'un bi önceki kasanın 1. vites oranı ve tork bandı efsaneydi yalnız. Adam zor durumda kaldığında 1. viteste paspasa yapıştırınca gaz pedalını, Sinan'ın tesla testinde yaptığı şakalar gibi bel kemiğimiz esniyodu kalkışlarda.
Man ile ortak değil. Man direkt arabayı alıp logo takıp satacak. Yeni Crafter 3 şekilde satılacak. Önden, Arkadan ve 4Motion seçeneği ile. İzlediğim testlere göre yeni Crafter baya iyi olmuş. Motorlardan biri 177ps olacakmış. Araç ülkemizde ise 2018 de satışa sunulacak.Ben bu vw-merso dışındaki S plakalı beyaz böceklerin o efsane geyikteki gibi Peugeot j9 misali at taşımak için üretildiklerini düşünmek istiyorum. Olabilir mi öyle bişey? Lütfen olsun çünkü. Yoksa 0-6 yaş grubundan yukarısının diz kapaklarına bu kadar düşman, afedersiniz neticelerini bu kadar sızlatan bir koltuk yapısı, efendime söyleyeyim tümseklerde rodeodaki boğadan daha fazla havaya zıplatabilen bir amortisör olmaz, olamaz ya.
Bi de yeni crafter mersoyla ortaklığı bitirmiş man'la ortak kasa çıkarcaklar galiba, tipine baktım fiat-reno-pejo kafasında sanki tasarım. O konfor getiren uzun aks mesafesi gitmiş, araç kısalmış, genişlemiş gibi gibi.
Sprinter'in spy fotoları ortaya çıktı. Seneye hanover ticarı araçlar fuarında tanıtilacak deniyor.o zaman sprinter da yeni bir kasayla piyasaya girecektir crafter ın altında kalmazlar gibi. bakalım zaman ne gösterir