Arabalar herşeyi aynı Hoca. Siz ne diyonuz. Fiorino ve nemo gibi.arabanda ki yolcular derse keşke bizimde sprinterimiz olsaydı.. sende onlara açıklarsın bu arabada ona çok benzer plastikleri şurdan kayışları burdan camları ordann.. bi motoru farklı onun için 20k vermedim felan dersin
BENZETİLME.. BENZ'E
Zaten vw yemi crafter ı Polonya da yeni yaptığı fabrika da yapacak. Ve fiyatı daha uygun olacak. Ayrıca şehirden şehire araç tercihi değişiyor ülkemizde.arabalar aynı da bakan servisler farklı?
yaa bro o zaman şöyle düşün.. bu arabaları üreten firma kendi maka model çıkarsın daha uyguna satsa bile herkes mercedesi alır.. piyasada zaten tutulan sprinter
Bazi modeller haric Yıldız düşmanı olduğum için ben hiç almayayım teşekkür ederim.boşver şuan kredi faizleri uygun.. sen sprinter al farkını öde tercih sebebidir her zaman.. senide yıldızlılar kervanına alalım
''benz'' bir izleyin bakalımarabalar aynı da bakan servisler farklı?
yaa bro o zaman şöyle düşün.. bu arabaları üreten firma kendi maka model çıkarsın daha uyguna satsa bile herkes mercedesi alır.. piyasada zaten tutulan sprinter
Yazıktır ya''benz'' bir izleyin bakalım
Yazık günah ya aynen o kadar para vermişler birde.Yazıktır ya
Yazıktır ya
Beğenirsin beğenmezssin tamamda bu nedir hocamYazık günah ya aynen o kadar para vermişler birde.
Hocam yıldız ama o lütfenBeğenirsin beğenmezssin tamamda bu nedir hocam
Neden hocam ?Üstad turizm firması sahibiyiz. Ay Yıldız Turizm. Elimizde piyasada görebileceğiniz her araçtan vardır ya da olmuştur. Soru Sprinter mı Crafter mı diye gelirse el cevap 2015 model ve üzeri için Crafter'dır. Evveli modelde ise Sprinter.
Ben zaten tescilli vagciyim hatta kimliğinde doğum yeri vw fabrikası. işin şakası ni geçersek bizim de yakınımız bu sektörde fiyat performans olarak crafter alıyor. Bazen marka iş almayı etklieyebiliyor. Mesela Ford koçun olduğu için bazen transit e iş vermiyor bazı yerler.İkisininde iş bulma olanakları aynı değil mi ? Benim bildiğim markaya değil kasaya bakılıyor, e bunların da kasası aynı olduğuna göre.
Bulunduğum bölgenin sağlam servis firmalarından biri filo olarak ilk Sprinter' la başladılar, geçen sezonda yeni Crafter aldılar 5-6 tane. Şirketler değilde şahıslara bakıyorum son dönemde araç yenileyenlerin tercihi %50-50 Crafter ve Sprinter arasında gibi. Soru zor yani, bu sektörden birilerine sormak lazım.
Yoksa yukarıda olduğu gibi Vag sevenler ve sevmeyenler arasında tartışılır durulur. Haksız mıyım beyler ? @gtepro @cyberbatu biriniz Vag' cı diğeriniz değil şimdi. Birbirimizi kandırmayalım.
o değilde ticarilerde de vagcı ve anti vagcı çatışması gördüm yaa bir yaşıma daha erdim çok şükür