SSD ve SSHD disk öneri yardım (Konu Dışı)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koraykaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuh artık, disk değişiminden garanti dışı kalır mıymış laptop ya? Ara servisini sor elimde ssd ile size getirsem taksanız, yan tarafa da dvd rw ı çıkarıp şu aparatla eski diski taksanız garantiden çıkar mı diye. Lanet olsun işçilik de onlardan olsun. Çıkar mı garantiden bir sor.
Bu arada BIOS belli düzeye kadar öğrenmesi rahat bir yer. Yeter ki sen bilgisayarını kurcalarken yanında google a açıp bakacak sağlam çalışan bir bilgisayar daha olsun :D
yarın onu arayıp soracağım ilk işim o olacak sağ tarafta google açık bir makine yazın olur masaüstü eski bilgisayarım memlekette :D orjinal wini yeni ssdiyede onlar aktarır 120 mi alsam 240 mı onda kararsızım şu an abi

yarın onu arayıp soracağım ilk işim o olacak sağ tarafta google açık bir makine yazın olur masaüstü eski bilgisayarım memlekette :D orjinal wini yeni ssdiyede onlar aktarır 120 mi alsam 240 mı onda kararsızım şu an abi
120 yetmez peşinen söyleyeyim :) Sadece hızlı windows açmana yarar 120 alırsan. Senin kullanacağın programlara bayağı bir yer lazım, unutma :)

Valla bir ara ben de alacağım ondan. Onun da iyisini sen al da sen bana öner be :D Ben şimdilik 2. diski pc'ye takıp ağ üzerinden alarak idare ediyorum :)
tamamdır abi ben onun araştırmalarına girişeyim sana hemen bir öneriyi yapayım verdiğin detaylı bilgiler için çok çok teşekkür ederim çok sağol kafam baya bir aydınlandı bu konuda en kısa sürede siparişini verip geçiş yapacağım bu mevzuya :D :D ve ölü gibi makinadan kurtulacağım :D

tamamdır abi ben onun araştırmalarına girişeyim sana hemen bir öneriyi yapayım verdiğin detaylı bilgiler için çok çok teşekkür ederim çok sağol kafam baya bir aydınlandı bu konuda en kısa sürede siparişini verip geçiş yapacağım bu mevzuya :D :D ve ölü gibi makinadan kurtulacağım :D
Valla pazarlama amaçlı hikaye sanıyordum ama eski laptop hdd'sinin yerine ssd'yi takınca hakikaten ölüyü dirilttiğini gözümle gördüm. Al kardeşim şimdiden güle güle kullan :)

abi eline emeğine sağlık öncelikle aralıksız bir solukta okudum yazıyı öncelikle bios mevzularında hiç tecrübem yok o konunun cahiliyim benim makina win10 bütçe olarak senin dediği makinayı alabilirim biraz zorlayarak ama 120 gb lık ta işimi görür gibime geliyor benim aklımda ki soru programlarda değil onlarıda kurarım yeniden ama bios olaylarını anlayamadım bilgim yok ben en iyisi düz hesap gideyim yada bilen bilini bulup yaptırmaya bakiyim birde bunu yapınca makina yüksek ihtimal garanti dışı kalacaktıkr diye tahmin ediyorum

Senın cihazın Dell olsaydı garanti dışı bırakmazdım seni , emin ol :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...