Başkanım benim arabam benim ruhumu yansıtan araba Duster. Ya iyice düşük km ya da sıfır hedefim var. Evvela 250bin lik kredi borcumu sıfırlamam lazımduster aşkı geri planda o zaman başkannnnn)

Başkanım benim arabam benim ruhumu yansıtan araba Duster. Ya iyice düşük km ya da sıfır hedefim var. Evvela 250bin lik kredi borcumu sıfırlamam lazımduster aşkı geri planda o zaman başkannnnn)
Bir tek ben değilmişim demek satarsa alsam mı acaba diyenYine para harcama yine Gökanır 2. elin 1 numarası gönül rahatlığıyla araç alınır tek kişi![]()
Para verip reklam yaptırsam daha iyisi olmazdı herhalYine para harcama yine Gökanır 2. elin 1 numarası gönül rahatlığıyla araç alınır tek kişi![]()
Az bir işi var ön camın değişmesi lazım çatlak var onuda halledince başkada masrafı kalmıyorBir tek ben değilmişim demek satarsa alsam mı acaba diyen![]()
Abi sen yine de öyle söyleme, kesin bir şeyler daha bulursunAz bir işi var ön camın değişmesi lazım çatlak var onuda halledince başkada masrafı kalmıyor![]()
Sonra satılık o zaman?Az bir işi var ön camın değişmesi lazım çatlak var onuda halledince başkada masrafı kalmıyor![]()
bağacaaazzzSonra satılık o zaman?![]()
Çok geçmiş olsun.Arabayı bir satış sitesinde ilana koydum. Duster planım baki lakin bu kez durum biraz daha farklı. Benim bir ameliyat durumum var. Bunun için arabanın parasını ameliyat masrafları için kullanabilirim. Biküspit aort ve anevrizma var. Açık kalp ameliyatından bahsediliyor. Bakalım bakalım herşeye yeniden başlamam gerekebilir.
Geçmiş olsun hocam, inşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.Arabayı bir satış sitesinde ilana koydum. Duster planım baki lakin bu kez durum biraz daha farklı. Benim bir ameliyat durumum var. Bunun için arabanın parasını ameliyat masrafları için kullanabilirim. Biküspit aort ve anevrizma var. Açık kalp ameliyatından bahsediliyor. Bakalım bakalım herşeye yeniden başlamam gerekebilir.
Acil şifalar olsun.Arabayı bir satış sitesinde ilana koydum. Duster planım baki lakin bu kez durum biraz daha farklı. Benim bir ameliyat durumum var. Bunun için arabanın parasını ameliyat masrafları için kullanabilirim. Biküspit aort ve anevrizma var. Açık kalp ameliyatından bahsediliyor. Bakalım bakalım herşeye yeniden başlamam gerekebilir.