Ihımm doktordan diye ekleseneHerşey dahil 95 e aldım.Sıfırı 116k ben 108 e veririm sahibinden de 110 a veriyorlar

onu taksicilere sor bak doblolar,accentler kaç km yapmışAccord zaten yapar hyundai gibi modellerde örnek var mı?

Ihımm doktordan diye ekleseneHerşey dahil 95 e aldım.Sıfırı 116k ben 108 e veririm sahibinden de 110 a veriyorlar
onu taksicilere sor bak doblolar,accentler kaç km yapmışAccord zaten yapar hyundai gibi modellerde örnek var mı?
Accord zaten yapar hyundai gibi modellerde örnek var mı?
1.0 lpg li a sınıf araba 50k ediyorsa bende 1.4 dizel otomatik zenith cam hariç full c3 ü doktordan deyip 60k rahatça satarım herhalde. Araba 12k km de
(2014) Opel insignia 1.6 sidi at6 edition elegance+stil paketi+necvox doktordan 36k km de yine doktordan 85k
(2015) Opel insignia 1.6 cdti at6 cosmo+sunroof 52k km de yine doktordan 110k
(2011) C4 picasso 1.6 e-hdi mcp 75k km de yine doktordan 70k
(2009) C4 picasso 1.6 hdi mcp 80k km de yine doktordan 60k (2 ufak kazası var boya bile atmadık)
(2012) Opel Zafira 2.0 cdti at6 180k km de yine doktordan 70k (ön tampon değişti)
Highline'da standart canım o kadarda değil.Bende devredılı bırakılıyor.mıtosiklet geçerken yapıyorum hatta trafikte.mazdalarda da var.Hem de opsiyonsuz para cepte kalıyor
Heee şimdi oldu o zaman bende bizim Tigu'yu 170'den aşağı vermem 0km'si oldu 176k.Arabanin piyasasi 35 bin tl de. Benim kalbimde degeri 50 bin tl.
Tdl dsg comfort 123 oldu 87 az demişim 100 den aşağı vermem artıkHeee şimdi oldu o zaman bende bizim Tigu'yu 170'den aşağı vermem 0km'si oldu 176k.
Benim arabamın kalbimdeki ederi 100k, arkası bağımsız, sağlam motoru var, yeni nesiller ile karşılaştırınca sağlam tutuşu var ama duygusal yanaşmaya gerek var mı?Arabanin piyasasi 35 bin tl de. Benim kalbimde degeri 50 bin tl.
Yok oyle degil hocam. Arabayi stop ettin indin kilitledin ve aynalarin kapanmadi o sekilde devre disi birakmaBende devredılı bırakılıyor.mıtosiklet geçerken yapıyorum hatta trafikte.mazdalarda da var.Hem de opsiyonsuz para cepte kalıyor
Ahahaha şakacı senicomfort tdi golf 100k ise ben cdti cosmo insignia 140 dan aşağı vermem az yazmışım
Ne şakasıAhahaha şakacı seni
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizinki maksimum 75 oda tanidiksin diyeTdl dsg comfort 123 oldu 87 az demişim 100 den aşağı vermem artık
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
87 dedim ilk mesajımda zatenNe şakasıAraba seninkinden daha dolu,daha geniş,yalıtım daha iyi,konforu daha iyi,tutuşu daha iyi,araba direk daha iyi
ne olsun biz 95 alıp 140 satınca şakacı başkaları aynı parayı koyunca bir şey yok
![]()
bende 110 dedim çünkü artık doktordan87 dedim ilk mesajımda zaten81 e aldık 87 oldu 30000 km eklendi 1 parça da boyası oldu
140 çooook 52 binde bi de
![]()
Senin tiguan değerli de benim arabam çöp müSizinki maksimum 75 oda tanidiksin diye.
Beninki de esnaftan dasdsdas onu napıcazbende 110 dedim çünkü artık doktordan30k daha eklenmiş dsg patlama olasılığı daha da yüksek 87 bile çok
![]()
Seni şakacı şey seniSenin tiguan değerli de benim arabam çöp müSenle muhabbeti kesiyorum Ceyhun