deli ya deli deli1997 Grand Cherooke 5.2 atmosferik motor 226 beygir.
2009 yılı falandı, üniversiteden arkadaşlar haftasonu Şile'ye gidelim dedik araba kiralayarak. 4 kişi Hyundai Getz'e girdik. Cuma akşamı arabayı teslim alacağımız zaman görevli personel çok önemli bir müşterisine aracı teslim etmek zorunda kaldığını, bize isterse elinde kalan bu aracı teslim edebileceğini söylemişti.
Biz de heyecanla aldık, tabi paramızın yarısı benzine gitti çünkü araba için su içmek deyimi varsa kesinlikle bu araç üretildikten sonra söylenmiş olabilir. Ancak o motor sesi, o gidiş muazzamdı. Bir daha da bu kadar güçlü bir atmosferik motor kullanmadım.
Kiraladığımız araç ise tam olarak bu modeldi
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...yi-calisir-masrafsiz-jeep-5.2-355771759/detay
Rs 6 hangisi ?Porsche carrera 4S 420 beygir, bindigim ise Range Rover SVR, 350Z ve Rs6 Avant.
Doğuş oto nun test aracıydı 1 yıl önce 2015 modeldi.Rs 6 hangisi ?
Ben de 1994 Cherokee 5.2 Orvis Edition kullanmıştım 214hp1997 Grand Cherooke 5.2 atmosferik motor 226 beygir.
2009 yılı falandı, üniversiteden arkadaşlar haftasonu Şile'ye gidelim dedik araba kiralayarak. 4 kişi Hyundai Getz'e girdik. Cuma akşamı arabayı teslim alacağımız zaman görevli personel çok önemli bir müşterisine aracı teslim etmek zorunda kaldığını, bize isterse elinde kalan bu aracı teslim edebileceğini söylemişti.
Biz de heyecanla aldık, tabi paramızın yarısı benzine gitti çünkü araba için su içmek deyimi varsa kesinlikle bu araç üretildikten sonra söylenmiş olabilir. Ancak o motor sesi, o gidiş muazzamdı. Bir daha da bu kadar güçlü bir atmosferik motor kullanmadım.
Kiraladığımız araç ise tam olarak bu modeldi
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...yi-calisir-masrafsiz-jeep-5.2-355771759/detay
Gavur yapıyor işte hocamBMW 7.50d XD f01
381 ps 780nm Tork. Maşallah araç tork çiftliği gibiydi hem bu kadar rahat olup hemde böyle uzayan bir araba kullanmamıştım bir daha da zor kullanırım heralde. Tam bir uzun yol otoban uçağıBu arada 6litre ortalama gördük nasıl iş anlamadım.
Almancı kuzen mesela?150 hp 5.20i bindigimise 5.28 sanırım
arkdaşlar nasıl biniyonuz porscheye felan söyleyinde bende bineyim bari
Valla doğuş oto test aracini 1 günlüğüne tahsis etmiştiler bir tanidik vasitasi ile öyle.Almancı kuzen mesela?![]()
Bizde türk kuzen var oda zarla zorla 5.20 aldıAlmancı kuzen mesela?![]()
valla 3.0 triturbo benimde fantezimBMW 7.50d XD f01
381 ps 780nm Tork. Maşallah araç tork çiftliği gibiydi hem bu kadar rahat olup hemde böyle uzayan bir araba kullanmamıştım bir daha da zor kullanırım heralde. Tam bir uzun yol otoban uçağıBu arada 6litre ortalama gördük nasıl iş anlamadım.
gel kapışak75 beygir 1.3 fiorinoAma ne demişler at sahibine göre kişner. Ne bmwler audiler mercedesler roverlar yatırmışlığım var(tabiki virajda düz yola gelince herkes veriyo gazı veriyo gazı). Ehliyeti yeni almış olmam başka makinelere binemememin asıl nedeni bu arada
![]()