Subigarage Rezaleti

Testarossa

TomSawyer
Profesör
8 Ağu 2020
599
957
1,820
İstanbul
Marka
Alfa Romeo
iki tarafı da dinledim demişsiniz... benim yaptığım bir sistemi dinlediniz mi? Bu işi yaptığını sanan işletmelerin kalbura çevirdiği araçları paylaşıyorum bana geldikçe... ve bunların yaptığı bir sistemi dinleyip not verdiyseniz yazık olmuş.....bu zavallılar daha RTA nedir? DSP nedir onu bilmiyorlar, hoparlör , amfi montajını bilmiyorlar... gelin size kaliteli müzik nedir gösterelim...
Mozart mısın? Öyle bir hava var son cümlende.
-üyeyi tanımam etmem,ismini duymadım-
 

Creedozz

Asfalt Kurutucu
16 Nis 2019
38
29
595
36
Marka
Mercedes
iki tarafı da dinledim demişsiniz... benim yaptığım bir sistemi dinlediniz mi? Bu işi yaptığını sanan işletmelerin kalbura çevirdiği araçları paylaşıyorum bana geldikçe... ve bunların yaptığı bir sistemi dinleyip not verdiyseniz yazık olmuş.....bu zavallılar daha RTA nedir? DSP nedir onu bilmiyorlar, hoparlör , amfi montajını bilmiyorlar... gelin size kaliteli müzik nedir gösterelim...
Gelecegim hocam peki 🙂
 

DuzboruDownpipe

Reis
Destekçi
Beta Programı
9 Eyl 2016
7,598
18,376
5,020
Kocaeli
Marka
Volkswagen
Subigarage'dan herkese merhaba,

Sosyal medyada hakkımda ileri geri konuşan herkes buraya toplanmış sanırım. Bu güzel bir durum, herkese güzelce cevap vereyim buradan.

1-Engelleme: Sosyal medya kimsenin babasının çiftliği değil ve kendi sayfamda küfürlü , saygısız yorum yazanları engellerim. Bu tarz densizlere toleransım sıfırdır. Herkes haddini bilecek ve saygı sınırlarını zorlamayacak. Ben kimsenin şahsi sayfasına girip çok çirkinsiniz, yada arabanız çok ucuz ve kalitesiz vs yorum yazmıyorum, yazmaya hakkım da yok. İnsanlar ticari bir işletmeyiz diye her istediklerini yazıp çizebileceklerini sanıyorlar ama maalesef mümkün değil. Eleştiri küsvesi altında iftira atmaya çalışanlar cevabını alır.

2-Fiyatlar: O bahsi geçen jant , tpms sensörü ve lastiklerin fiyatı normaldir. Orjinal Subaru jantların tanesi 2000-2500 euro aralığındadır serviste. fiyat size çok geldiyse almazsınız , oraya küfürlü , saygısız yorum yazanların hepsini engelledim. Benim dengesiz klavye delikanlılarıyla uğraşacak vaktim yok. Kendi aracıma Oz racing jant aldım bir sene önce 15k gibi bir rakam ödedim. Ne sensör var ne lastik. Fiyatlar fahiş değil. Kedi -ciğer oyunlarına gerek yok. Bende WRX STI araç istiyorum ama fiyatı uçuk, gidip Subaru ya küfür mü edeyim şimdi? Çocukça hareketler bunlar .

Asla kendini beğenmişlik, şımarıklık değil yaptığım. İşimi elimden gelenin en iyisi olarak yapmaya çalışıyorum ama bu tarz iftira ve hakaretlere tolerans göstermem. Kimsenin takibine , sempatisine ihtiyacım yok. işi beğenirseniz fiyatta uyarsa yaptırırsınız, sağa sola karalama yazısı yazmak acizliktir. Bize güvenen

İş yaptıranlara keriz vs hakaret edenler olmuş. Asıl keriz o fiyatını çok beğendiğiniz yerlere gidip parasıyla rezil olanlardır. Bizim yaptığımız araçlardan şikayet eden, randıman alamayan, sürekli şusu bozuldu, bunu bozuldu şeklinde gelip giden ve kapımızı aşındırana rastladınız mı? Rastlayamazsınız ve rastlayamayacaksınız. Kaliteyi asla düşürmeyeceğim. Siz ve sizin gibiler gidip ucuz dediğiniz yerlerden alış veriş edebilirsiniz. Eminim verdiğiniz paraya değiyordur o yaptıkları sistemler.

vesselam.
Kusura bakmayın ama size karşı saygısız şekilde yorum yapmadım, herhangi bir hakarette de bulunmamıştım. Sadece 2000 euro fiyatın aşırı pahalı olduğunu belirttim, onda da lafımın arkasındayım.

Servisteki 0 jant fiyatı bir kriter değildir. Benim jantımın tanesi serviste 5000 tl ama 2.el temiz çıkma set 2000 lira etmiyor bile. Sizin sattığınız kışlık jant lastik setini azıcık işten anlayan biri yarı fiyatına toplayabilirdi. Ama siz adam akıllı cevap vermek yerine engellemeyi tercih ettiniz.

Yaptığınız işe saygım sonsuz, siz engelleyene kadar da severek takip ediyordum ancak ben herhangi bir şey kaybetmedim. Siz potansiyel müşterinizi ve 1 takipçinizi kaybettiniz. Densiz diyerek de saygısızlığın büyüğünü siz yapmış oluyorsunuz.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Özkan Biçer

Asfalt Kurutucu
13 Ağu 2019
18
22
595
42
Marka
Subaru
İtelemek, kakalamak, silkelemek, a* vb yorumlar yazıldı o gönderinin altına ve hepsi engellendi. Satıcı bir mala istediği değeri biçer ve alıcı işine geliyorsa alır. Oraya o şekilde saçma sapan yorum yazmak saygısızlık, haddi aşmaktır. Bu tarz insanlara asla müsamaha göstermem. Buraya da rezalet vs konu açarak yine saygısızlık yapmış olan sizsiniz. Takip etmeyin, gerek yok. Bizi bilen biliyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım