Merhaba
Bugun başima gelen Şile otoyolunun Bu Yaka avm civarinda başimiza gelen tehlike..
Yorumsuz.
Bugun başima gelen Şile otoyolunun Bu Yaka avm civarinda başimiza gelen tehlike..
Yorumsuz.
2 yıla yakın kanada da sürüş tecrübem oldu. Orada da kimse kimseye imkanı yok yol vermez insanımızla alakası yok insan ile alakası var. Sıkışma anına gelirsek baya önceden tabela konulmuş bunu önceden ön görüp sinyalinizi verip sağa geçmeniz lazımdı.Megane de sıkıntı var. İleriyi görüp size yol vermeliydi. İnsanımızın en kötü huylarından biri de sabırsız, aceleci davranması. Ve aşırı saygısız. Bunların yanında yol garip bir şekilde bitiyor. Orada da ciddi bir sıkıntı var.
2 yıla yakın kanada da sürüş tecrübem oldu. Orada da kimse kimseye imkanı yok yol vermez insanımızla alakası yok insan ile alakası var. Sıkışma anına gelirsek baya önceden tabela konulmuş bunu önceden ön görüp sinyalinizi verip sağa geçmeniz lazımdı.
kamera açısına bakmadım aradaki saniyeye baktım tabela ilk çıktığında geçen clio ile onun arkasından geçen megan arasında 4 saniye var orada çok rahat sinyal verip gaza çöküp o aralığa çok rahat girebilirdin. Ufaktan şerite çıksan zaten yol verirlerdi aynı öndeki minibüsün yaptığı gibi.
200m yazısını görmedin büyük olasılık. Neyse sağlık olsun bir şey olmamış yaBu yuksek tavan araclardan nefret ediyorum. Önumu komple kapliyorlar. Benim ne kadar vaktim oldugunu sezemedim.. Önumu goremeyince seridin bu kadar erken kapanacagini sezemedim.. Birde adami ilk sollamaya cikarken ondekiler birbirini sıkıştiran minibusler benim dikkatimi dagitti.
200m yazısını görmedin büyük olasılık. Neyse sağlık olsun bir şey olmamış ya![]()
Bence de İstanbul suçlu1- İlk tehlikedeki peugeot 307'nin yanında giden beyaz transit, şeritlerin çizilmemiş olmasından dolayı hizasını kaybedip 307'nin üzerine doğru gidiyor. Bunu fark ettiği anda sola kırıp yanındaki beyaz ticarinin ani frenle beraber senin bulunduğun şeride atlamasına sebep oluyor. Bu ilk olayda suçlu, şeritlerin olmadığını fark edip daha dikkatli gitmesi gereken ortadaki Transit'tir.
2- Görüntünün sonunda ise büyük oranda hatalı sensin hocam. Mevzunun harareti ve tahminimce eşinle yaptığın konuşma sırasında kaçırmış olmalısın ki sarı tabelayla 50 metre ileride yol 2 şeride düşüyor, sol şerit iptali diye tabela var. Dolayısıyla senin onu gördüğün anda sağ sinyali verip arkandan gelen gri megane'a durumu belli etmen gerekir. Diğer hatalı ise takip mesafesi bile bırakmayan, senin muhtemel hareketlerini gözlemlemeyen megane sürücüsüdür.
Rönesans tablosu gibi video valla abi karayollarından tut 307'ye senden tut Megane'a herkes ucundan kıyısından da olsa hatalı. Senin hatan sadece sol şerifin bittiğinin uyarılarını görmemen yada görememenMerhaba
Yorumsuz.