superb 2.0 tsi vs typer 2.0 turbo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
verimlilik ve teknoloji böyle bir şey
tayyarın verimsiz ve ilkel olduğunu düşünmüyorum amaçları, kullanıcı kitlesi farklı.
o sw superbin bagajı tıka basa doldurup elektronik bagaj kapağının tuşuna basıp, yumuş koltuğa yayılıp ısıtmayı masajı açıp çoluk çocuk hep beraber alman otobanlarında sol şerit kapatmalık bir arabayla, otomobil tutkunuysanız önden çekerin nirvanası (sadece bunu yazmak yeter diye düşünüyorum) bir safkan otomobili kullanmak tamamen seçim.

Type-r'daki eleman dolmuş şoförü sanırım. @sinan reyis onun bi vites atma süresinde 2 vites atar :D Tabi superb'in 4 çeker ve dsg avantajı da göz ardı edilemez :D

beyler tartışmalım diye atmadım yav :) yoksa karşılaştırılamaz bile. ama superbte deli gidiyor. vag mühendisleri harbiden iyi motor yapıyor. peki superb mi yoksa typer mı :D

3 deneme yapıyorlar sonuncuda Type-R geçiyor ama dsg'nin de manuel modda S modundan daha da iyi sonuç alınabilir.
Birisinde kilit varsa diğerinde 4x4 var. Bunun esas karşısına çıkması gereken RS:

skoda-octavia-rs-2016-pictures.jpg

1-Video nun girisi hangi dilde baslamis ve hangi dilde konusuyorlar?

2-Skoda nerede üretiliyor ?hangi ülkenin
malı?

3-super b kullanan elindeki icecekle ne mesaj veriyor?

4-Tam vites degisiminde fark açiliyor,tam da fark kapanmaya baslayinca test bitiyor acaba neden?

5-Piste cıksalar,viraja girseler veya video 3-5 sn daha devam etse fark daha mi anlasilirdi?

6-Simdi super b ,type r dan iyi mi diyecegiz?

ilk 5 soru 19 puan,6.soru 5 puandir.

Sure 60 dk dir

Basarilar

Saygi ve sevgilerimle.....

1-Video nun girisi hangi dilde baslamis ve hangi dilde konusuyorlar?

2-Skoda nerede üretiliyor ?hangi ülkenin
malı?

3-super b kullanan elindeki icecekle ne mesaj veriyor?

4-Tam vites degisiminde fark açiliyor,tam da fark kapanmaya baslayinca test bitiyor acaba neden?

5-Piste cıksalar,viraja girseler veya video 3-5 sn daha devam etse fark daha mi anlasilirdi?

6-Simdi super b ,type r dan iyi mi diyecegiz?

ilk 5 soru 19 puan,6.soru 5 puandir.

Sure 60 dk dir

Basarilar

Saygi ve sevgilerimle.....
Vagfanboylar için isim soy isim kaç puan hocam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...