Gelirim heralde bakalım bi önümüzdeki yaz gelsin yada yıl başı tatili vb takipteyim
Milas bodrum
Milas bodrum
Iste bi ae86 ahtim var onuda gecenlerde gordum birisinde var ama adam satmiyor rengide kirmizi simdi adami ikna asamasindayim ikna olursa 240 a orjinal motoru koyup uste 3 4 5 ne isterse veririm cunku drift dunyasinin monalizasi bu aracGelirim heralde bakalım bi önümüzdeki yaz gelsin yada yıl başı tatili vb takipteyim
Evet aracın resmi vb varmı birde nasıl bir araç hocam 610 beygir miIste bi ae86 ahtim var onuda gecenlerde gordum birisinde var ama adam satmiyor rengide kirmizi simdi adami ikna asamasindayim ikna olursa 240 a orjinal motoru koyup uste 3 4 5 ne isterse veririm cunku drift dunyasinin monalizasi bu arac
En Farklı istek buydu sanırım bir zamanlar pilot olmak çok istiyordum iyiki girmemişim kapattılar bide liselerini felan1922 yilinda bavyerada doğup 1943 yazinda Stalingrad semalarinda Messerschmitt bf109 g6 kullanmak isterdim.
1922 yilinda bavyerada doğup 1943 yazinda Stalingrad semalarinda Messerschmitt bf109 g6 kullanmak isterdim.
Havacı da varmış buradaEn Farklı istek buydu sanırım bir zamanlar pilot olmak çok istiyordum iyiki girmemişim kapattılar bide liselerini felan
onu ben de düşündüm de sığamam herhalde şu an çok kilo aldımBeyler F1 aracı kullanmak istiyoruz ama kullanırsak büyük ihtimalle son kullandığımız araba o olur, mesela benim heyecandan ellerim tutmaz.
Bu hariç1922 yilinda bavyerada doğup 1943 yazinda Stalingrad semalarinda Messerschmitt bf109 g6 kullanmak isterdim.