Ehliyeti Alalı tam 1 hafta oldu
Yaptığım kilometre babam sağolsun ehliyeti alıp nüfustan çıkar çıkmaz anahtarı uzattığı için her yere ben gider oldum ondan dolayı ehliyetli 140-150 arası ehliyetsiz de kurs arabasıyla bi 100-110, harici maksimum 20-30 kilometre falandır o da köy yolu
Kilometrenin %55 i 1.6 Dizel Manuel Caddy ile, %45 i kurs arabası 2014 1.5 dci symbol ile görüldüğü üzere
Kaza olarak sayılırsa park yerinden çıkarken belalı kolonumuz vardı, arka tamponun sol köşeyi oraya sürtmeyeni dövüyorlardı, babam aynı yeri 2 kere ben de 1 kere sürtmüştüm

Onun harici Kendim sürerken şimdilik hiç olay yaşamadım ama çevremi izleye izleye, babamla gezerken trafiği yorumlaya yorumlaya şehir içinde öngörülü sürmeye daha hiç trafiğe çıkmadan alıştım, trafiktekilerin hareketlerinden 1 dakika içinde ne yapabileceklerini az çok kestirebiliyorum, geçen bunun sayesinde orta şeritteki kurtarıcı ile bariyer arasına sıkışmaktan son anda küçük bir fren hamlesi ile kurtuldum.(hiç bir suçum yoktu 70 ile 3 şeritli ana yolda sol şeritten geçerken arkadaş aynaya bakma gereksinimi duymadığı için kornamla arabanın yarısına yakınını soktuğu şeridimden çıktı anca.100-150 metreden fark edip hızımı 50'ye düşürmesem muhtemelen şeridine girmeye fırsat bulamadan paket olurduk sanırım çok hızlı daldı ve çıktı çünkü...)
Ceza yemedim, yiyeceğimi pek düşünmüyorum zira hız limitlerini aşmayı pek sevmiyorum, araba da zaten pek müsait değil de, arada işte hız limitleri dahilinde kendime de arabaya da güvendiğim viraja arabanın limitinde girme gibi girişimlerde bulunuyorum, o da çok çok rahat dönülebilen virajlar, zorluğu rampada olması, diğer arabalar 60-80 arası hızlarda dönerken zamanında frenleme ve doğru şerit seçimi ile şeridimden çıkmadan 100-110 dönüyorum sadece trafiği tehlikeye atmadan

(bursa-inegöl arasındaki virajlar bilenler vardır illaki

). Bir de kendime bir not:
trafikte her hata yapana sinirlenme, deli olur çıkarsın iki günde.