Suzuki garanti süresini 10 yıla çıkardı !!!

akulkerberkay

Berkay Akülker
Profesör
9 Şub 2019
141
205
1,185
34
Kırklareli
Marka
Audi
Herkese merhaba, 2022 Aralık ayında Suzuki Swift Hybrid almıştım. Hem şehir içi hem şehir dışı kullanımından ve yakıt tüketiminden oldukça memnunum. Bir test yazısı da yazmak istiyorum açıkçası.

Ancak bundan bağımsız olarak dün bayi tarafından arandım ve garanti süresinin 3 yıldan 10 yıla çıkarıldığını söylediler. Yeni araç almak isteyen dostlar varsa onlara aşağıdaki linkleri buldum. İnceleyip belki ona göre karar vermek isterler. Açıkçası böyle piyasa koşullarında tüketici dostu bir karar olduğunu söylemeliyim.



 

mcb

Murat
Panpa
9 Ocak 2020
1,389
2
3,014
3,770
36
Avusturya
Marka
Mercedes
Merhaba, hayırlı olsun öncelikle. Sonradan garantiyi artırmaları müthiş bir şey. Umarım memnun kalırsınız araçtan.

Suzukiye 10 yılda bir şey olmuyor kolay kolay. Kullandığım en az sorun çıkaran araba kendisi. Bu nedenle de dünyanın en yoğun nüfuslu yeri olan Asya-Pasifik'te çok satılıyor. Yine Avrupa'da konfor ve lükse ihtiyaç duymadığın alışverişe, işe git gel arabası olarak satılıyor çoğunlukla. Ben de Türkiye'de bıraktığım bir Swift'i gittikçe kullanıyorum. Hem sarı teröre mecbur kalmıyor hem sorun çıkarmıyor uzun süreler yatmasına karşın. Motor, şanzıman ve yürüyen aksam bu anlamda harika. Sorun çıkarsa da çok ucuza yapılıyor zaten genelde daha mekanik ve daha eski teknoloji kullanıldığı için. Yalnız bu sorunsuzluk dışında da bir şey sunmuyor. Ne güvenliği, Ne sürüş zevki ne yalıtımı ne de konforu iyi bence. Sınıfındaki araçlardan bu anlamda hep bir adım geride kalıyor.
 
Son düzenleme:

racer

Sedat
Profesör
27 Eyl 2021
222
349
1,085
29
ankara
Marka
Ford
son kasayı bir kere kullanmıştım. gerçekten ruhu olan bir araç. nurburgring'de boşuna kullanılmıyor... 1.4 turbo olanını getirse düşünmeden alırım. güle güle kullanın. suzukinin garanti süresinin bir önemi yok. ha 10 sene olmuş ha 1 saat :D zaten bozulmuyor.
 
Son düzenleme:

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,020
7
51,354
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Süper ya. Bizim piyasa markalar da 2 yıl içinde çıkan arızayı nasıl kullanıcıya yıksak da garanti kapsamına almasak diye dans ediyorlar :D

@Munferit Suzuki sorunsuz diyollaa. 10 yıl diyollaa... Saralım mı sana?
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım