Symbolle kaza yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

troleybus

Asfalt Kurutucu
8 Eyl 2016
12
8
595
5 dakika önce marşa basmanin vermiş olduğu şevkle arkadaşımı almıştım. Kırmızı ışıkta bekliyoruz. 30 saniye var daha OTUZ! Tam muhabbet ediyoruz sakin sakin daaaaan diye bi ses geldi. Annnskm noluyor deyip stop edip dortluleri yaktım indim arabadan. Arkadaki hanfendimiz pardon yaa boşluğuma denk geldi yaptı. İn de bi bak istersen dedim baktı hasarınızı karşılamak isterim dedi. Numarasını verdi çaldırdım hallettik. Görünürde sadece plakalık kırılmış, plaka biraz bükülmüş, tamponun sol tarafı içine göçmüş. Görünürde 50 100 liralık hasar vardi para alıp gönderecektim içimden bir ses sanayide fiyat al ona göre ara dedi Allahtan. Gittik usta bagajı bi açtı ohoo bir sürü yer yukarı kalkmış cart curt. Komple boyanıp düzeltmeye 250 lira para istediler. Kadını aradım çağırdım para verdi gitti. Bir günümüz de aksiyonsuz geçmiyor çok şükür.

krdşm geçmiş olsun yapabileceyimiz bişey war mı??? esenyurtta dükkanımız var sümbül üzerine bi çay kahvemizi içmeye bekleriz hadi alla emanet
 

ali_tremonti

Panpa
8 Eyl 2016
1,610
1,940
2,570
26
geçmiş olsun en berbat kazadır arkadan yemek .yeni yakın aynı şekilde ben ışıklarda lastik cayırtısını duyup yürümeseydim bi hanfendide bana giriyordu. arabadan bi indi ama yüz bembeyaz eli ayağı titriyor :D arabasını sağa çektim elini yüzünü yıkadık falan ama nasıl özürdiliyor içim acıdı lan o an.
 

TuncYcl

Profesör
8 Eyl 2016
731
1,070
2,320
28
İstanbul
Marka
BMW
Böyle durumlar yüzünden dikiz aynasından arkadaki sürücüyü keser oldum, telefona bakarak ufak ufak mı kaydırıyor, mayaj mı yapıyor, çık mu genç çok mu yaşlı vs vs. gerçi baksan ne yazar kırmızıda mı geçresin öndekini mi itersin :) Geçmiş olsun boşluğuna şeey edip daha hızlı da vurabilirmiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım