İçine binilebildiğini zannetmiyorum baya küçük çünküÖzel bir araç bulması zor TR de varmış demekki bilmiyordum keşke içine binme fırsatım olsa.
İçine binilebildiğini zannetmiyorum baya küçük çünküÖzel bir araç bulması zor TR de varmış demekki bilmiyordum keşke içine binme fırsatım olsa.
Çok iyi araba ya bir ara gezdirsemi ne yapsaİçine binilebildiğini zannetmiyorum baya küçük çünkü
Valla evini bölümünü biliyorum, kapısında yatarız istersenÇok iyi araba ya bir ara gezdirsemi ne yapsa
Yok yavv bir ara otoparkta rica edilse yeterValla evini bölümünü biliyorum, kapısında yatarız istersen
Fiat olduğu bellide modeli ne acaba ilk kez gördüm güzel duruyo.
Tüyo vereyim araç Fiat, ama daha fazla ileri gidemem çünkü Fiat tarihinde bu otomobil çok özgün ve bilindik en ufak tüyo da hemen bulunur.Fiat olduğu bellide modeli ne acaba ilk kez gördüm güzel duruyo.
Valla bixby'den buldum ama söylemeyim adil olmaz Böyle bir aracın TR'de olmasına bende şaşırdım.Tüyo vereyim araç Fiat, ama daha fazla ileri gidemem çünkü Fiat tarihinde bu otomobil çok özgün ve bilindik en ufak tüyo da hemen bulunur.
Biraz geçsin ipucunu sen verirsin olmadıValla bixby'den buldum ama söylemeyim adil olmaz
80 ve 90 lar trimi aydınlatma lambaları ve bbs jantları görüyorum araç kesinlikle 80 ler sonu. E veya D segmenti sedan.Kolay gelsin, TR'de 3-5 tane ya vardır ya yoktur bu araçtan.
Ekli dosyayı görüntüle 25045
Bir ayrıntı daha vereyim, araç F segment , yıl tahmini doğru80 ve 90 lar trimi aydınlatma lambaları ve bbs jantları görüyorum araç kesinlikle 80 ler sonu. E veya D segmenti sedan.
80 ve 90 lar trimi aydınlatma lambaları ve bbs jantları görüyorum araç kesinlikle 80 ler sonu. E veya D segmenti sedan.
Çok iyi olur yav vallaha ODTÜ’ye ODTÜ lüler giriyor eğer girebiliriz dersen bir gezelim ya merak ediyorum.Cidden tek hatırladığım arabanın yanlarında boydan boya plastik koruma vardı c4 cactüs gibi, cabrioydu bide solunda bertone yazıyodu
Az önce fiat bertone yazınca çıktı
Fiat x1/9, üstteki sorudan yürüyebiliriz
Ahanda alttakinin aynısı, @Mt.Akina bir ara odtüde klasik araba müzesini gezebiliriz, lojmanlarda motorsuz veya çalışan bir kaç klasik var bakarız istersen.
Arabayla her türlü giriliyo sticker var, girelimÇok iyi olur yav vallaha ODTÜ’ye ODTÜ lüler giriyor eğer girebiliriz dersen bir gezelim ya merak ediyorum.
memleket döşlandKatılmakla birlikte Fransız olduğunu düşünüyorum.
Bence UK-Germany ortaklıklarından bir marka Fransızlar daha özgün ve çarpıcı tasarımları var, alman ve u.k ler daha sıkıcı.Katılmakla birlikte Fransız olduğunu düşünüyorum.