Takipçi Testleri Açıldı. Nasıl Ekleyeceğiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar,

Takipçi testleri bölümüne hoş geldiniz. Siz değerli OTOPARK.COM üyelerinin araçlar üzerindeki izlenimlerinizi aktarabileceğiniz bu bölümde akış biraz daha farklı olacak.

Konu sahiplerinin konularınızı aşağıdaki şablona göre oluşturmaları gerekmektedir, aşağıdaki şablona göre hazırlanan konular sahipleri tarafından açıldıktan sonra moderasyon ekibimiz tarafından onaydan geçirildikten sonra okuyucularımızla paylaşılacaktır.

Şablona uygun olmayan konular, reddedilecektir.

Sorularınız için özel mesaj ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hali hazırda açılmış olan konuların, düzenlenmesi gerekmektedir. Bu bağlamda eğer kullanıcının düzenleme süresi geçmemiş ise ilgili konuyu şablona uygun düzenlemesi, eğer düzenleme süresi geçmiş ise aşağıdaki şablona uygun halde bir metnin tarafıma özel mesaj ile ulaştırılması gerekmektedir.

İlgili konu güncellendikten sonra yayınlanacak, eğer başka bir bölümde yayında ise taşınacaktır.

18 Eylül 2018
tarihi itibari ile takipçilerimizin paylaşacağı tüm testlerin bu bölüme açılması ve bu kurallar dahilinde açılması gerekmektedir. Diğer bölümlerde açılan konular kilitlenecektir. Sahibi tarafından düzenleme yapılmasının ardından bu bölüme taşınacaktır.

Şablon örneği;
Araç:
Volkswagen
Modeli: Passat B8 Highline
Yılı: 2017
KM'si: 5.658

Artıları:
+
*******
+ *******
+ *******

Eksileri:
-
*******
- *******
- *******

(Artı ve eksiler azaltılıp artırılabilir. Eğer test normal araç sürüşünden farklı bir şey ise artı ve eksiler o konuyla alakalı olabilir. Örneğin yakıt tasarufu için yapılan bir işlemin testinin araca olan avantaj ve dezavantajları.)

Araç Hakkında:

Bu bölüme minimum 250 karakterlik yazı yazılması gerekmektedir, inceleme yazılı olacak ise buradaki inceleme parça parça (tasarım, performans, konfor, teknolojiler vs. şeklinde yazılabilir.

Eğer video girilecek ise 250 karakter yazılması yeterlidir. Yazılı inceleme için web site yönlendirmesi yapmak yasaktır.

Video:

Eğer varsa, bu bölüme aracın YouTube videosu koyulacaktır.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım