Fasta hâlen W123 kasa 240D taksiler popüler ve kullanılıyor. Hatta Mercedesten tekrar W123 kasa taksi yapmalarını rica etmişler.Alamancı style
90'lı yıllarda Kıbrıs'ta da çok meşhurdu bu kasalar. Limuzin olanları da vardı. Taksiye doyuyor insan o memleketteFasta hâlen W123 kasa 240D taksiler popüler ve kullanılıyor. Hatta Mercedesten tekrar W123 kasa taksi yapmalarını rica etmişler.
Gerçi 2 yıldır hükümet artık yeni araçlara geçilmesine teşvik ediyor.
Beyler forumda kimler ile takıldığınıza dikkat edinFake Taxi olacaksa da VW Passat Variant 1.6 TDI deri koltuk opsiyonlu ve cam tavan opsiyonlu alırdım.
Genel olarak Passat Variant, Zafira veya ingiliz taksisi oluyor abi ben ne yapayımBeyler forumda kimler ile takıldığınıza dikkat edin![]()
Valla ben bilmem öyle fake taxi falan arşivim var diyen sensin sen daha iyi bilirsin ahshdhauahaGenel olarak Passat Variant, Zafira veya ingiliz taksisi oluyor abi ben ne yapayım. Bizim ülkede en iyi Passat gider valla siyah deri koltuklu
.
Az çok biliriz ne marka araba kullanıyorlar şimdi yalan yokValla ben bilmem öyle fake taxi falan arşivim var diyen sensin sen daha iyi bilirsin ahshdhauaha
Czech?Az çok biliriz ne marka araba kullanıyorlar şimdi yalan yok.
Onlar genelde Zafira kullanıyor.Czech?
Arkadaşlar bu genç eksiksiz, full donanımlı bir kardeşimiz. Kıymetini bilelim.Onlar genelde Zafira kullanıyor.