Tamircinin arabanın anahtarını bozması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilker27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilker27

Profesör
118
Arkadaşlar eger içinizde gaziantepli olan varsa şu anahtarcıdan kesinlikle uzak dursun arabaya yedek anahtar yaptırım diye geldim ancak anahtar mahvoldu.

İnfazcının Notu: Seni lanet olası zenci pislik anahtarcı.

Ekli dosyalar

• IMG_20180504_175807.jpg
    IMG_20180504_175807.jpg
    883.3 KB · Görüntüleme: 350
Moderatör tarafında düzenlendi:
Araba şimdi bu durumda

Ekli dosyalar

• IMG_20180504_174308-min.jpg
    IMG_20180504_174308-min.jpg
    668.4 KB · Görüntüleme: 442
Çok geçmiş olsun hocam, üzüldüm. Sizin aracınızda anahtarsız çalıştırma falan da yok, normal anahtarı çekip yediği yapıp verecekti. Bu hale nasıl getirdi aracı ?

Çok geçmiş olsun hocam, üzüldüm. Sizin aracınızda anahtarsız çalıştırma falan da yok, normal anahtarı çekip yediği yapıp verecekti. Bu hale nasıl getirdi aracı ?
Sağolun hocam yedek anahtarı yaptırim dedim benim olan anahtarıda bozunca bu hale döndü araba allah hepimizi iş bilmez ustalardan korusun

Sağolun hocam yedek anahtarı yaptırim dedim benim olan anahtarıda bozunca bu hale döndü araba allah hepimizi iş bilmez ustalardan korusun
Heh şimdi oldu.. Orijinal anahtarı yalan etti, tabii yedek anahtarı da çekemeyince araç anahtarsız kaldı. Ne diyeyim bilmem ki.. Zararı tazmin ettiniz mi bunlardan peki ?

Gecmis olsun, yalniz baslik uslubu biraz agir kacmis. Her ne kadar kufur olmasa da argo kelime kullanmaya hic luzum yok

Sağolun hocam hepinize şimdi her ne kadarda şikayetçi olsamda dükkan sahibi abimiz bozduğu malın arkasında durdu ve bana arabamı teslim ettiğim şekilde geri verdi bu yüzdende her ne kadarda benim 5 6 saatimede mal olsada işinin arkasında durmasını takdir ettim

Doğru diyorsunuz hocam ama insan bir yedek anahtar için gittiği yerde başına bu kadar iş çıkarılmasını görünce sinirlerine hakim olamıyor

Ben size hak veriyorum. Ben de her zaman saygi cercevesinde konusmuyorum. Hatta gun icerisinde cok fazla kufur ve argo kelime kullaniyorum. Ancak soyle bir durum var ki bunlari boyle bir platformda baslikta kullanmak yerine Gaziantep xxxx elektronik rezaleti diye yazarsaniz hem daha fazla kisiye ulasmis hem de Google aramasinda insanlarin karsisina cikmis olursunuz. Ki bir tercihte bulunacak insanlar veya firma sahipleri de bunu gorur. Cok daha etkili olur.
Ama bunun yerine argo kelimeleri veya kufuru tercih ederseniz hakliyken haksiz duruma duserseniz
Tabi bunlar benim dusuncelerim. Tekrardan gecmis olsun

Allah hepimizi böyle lanet olası zenci pislik ustalardan korusun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...