Tanıdık ama yeni tatlar (Peugeot 307 1.6HDI)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EOK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
026E4A22-D6CB-458A-B8DD-B485630D76FD.jpg

5E8DB861-3613-4CE5-8BB4-007C3F7E04E6.jpg

Bugün arabayı temizleyecekken bi stepneye de bakayım dedim. Tarih 2006 :D ve hiç kullanılmamış yani çok şaşırttı :D
IMG_8924.JPG

IMG_8925.JPG

Sonrasında da bir güzel temizlenip kendimize geldik.
IMG_8926.JPG

IMG_8932.JPG

Sonrasında da emin olma amacıyla sadece yağ, yağ filtesi ve antifriz değişimi için eskilerden beri geldiğimiz Mithat ustamıza uğradım (Gençler Oto Kartal).
IMG_8931.JPG

İnorganik mavi antifrizi organik ile değiştirdik. Yağ değişimi sonrası iticilerden ufak bir ses gelmesinden ötürü liqui moly'nin bir ilacını kullandık.
Direksiyon sargım maalesef patlak sanırım airbag arızasını sürücü tarafından alıyorum. Bir de şanzıman kulağımız sorunlu bunları zamanla halledeceğim. Genel olarak uzun yol yapar gibi kullandığımdan 9-10 günde 1000 km yapabildiğim oluyor. şu anlık güncellemeler böyle bizim külüstürde. Herkese iyi forumlar :D

Ekli dosyalar

• IMG_8926.JPG
    IMG_8926.JPG
    1.7 MB · Görüntüleme: 0
Ekli dosyayı görüntüle 52726
Ekli dosyayı görüntüle 52727
Bugün arabayı temizleyecekken bi stepneye de bakayım dedim. Tarih 2006 :D ve hiç kullanılmamış yani çok şaşırttı :D
Ekli dosyayı görüntüle 52728
Ekli dosyayı görüntüle 52729
Sonrasında da bir güzel temizlenip kendimize geldik.
Ekli dosyayı görüntüle 52731

Ekli dosyayı görüntüle 52732
Sonrasında da emin olma amacıyla sadece yağ, yağ filtesi ve antifriz değişimi için eskilerden beri geldiğimiz Mithat ustamıza uğradım (Gençler Oto Kartal).
Ekli dosyayı görüntüle 52733
İnorganik mavi antifrizi organik ile değiştirdik. Yağ değişimi sonrası iticilerden ufak bir ses gelmesinden ötürü liqui moly'nin bir ilacını kullandık.
Direksiyon sargım maalesef patlak sanırım airbag arızasını sürücü tarafından alıyorum. Bir de şanzıman kulağımız sorunlu bunları zamanla halledeceğim. Genel olarak uzun yol yapar gibi kullandığımdan 9-10 günde 1000 km yapabildiğim oluyor. şu anlık güncellemeler böyle bizim külüstürde. Herkese iyi forumlar :D
Bu arada organik antrifrize geçtikten sonra birkaç bin km boyunca kaçak takibinde kalmayı ihmal etmeyin. nolur nolmaz...