Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abidinkofficial

Profesör
460
Marka
Volkswagen
Tapatalk'da forumu aradığımda eski oto-park.com'u buldum inaktif bir şekikde, belki bir ara Tapatalk'a eski forumun kapanıp yeni domain ile yeni forumun açıldığından bahsedersiniz ne de olsa tapatalk mobil kullanıcıları için büyük nimet.

Kesinlikle 2 gündür arıyorum belki refreshlenip eklenmiştir diye ancak yok. Tapatalk lazım.

Tapatalk 4 gözle bekliyoruz her zaman bilgisayardan aktif olamıyorum mobil uygulama üzerinden sürekli bakma imkanı güzel olacaktır..

Tapatalk olarak olabilir ama mobil uygulama olsa, forum, videolar haberler vs uygulamada olsa, ne de güzel olur :):cool:

Tamam abi şu adamları sıkmayın bence. Bir sürü seyle meşgul oluyorlar zaten. Tamam de geç, hala bekliyoruz nedir

Hekimim, aşırı tepki vermiyor muyuz acceba. Bekliyoruz tabii ki, nasıl ki kanal videolarını dört gözle bekliyorsak, forumu cep telefonundan rahatlıkla takip etmeyi de dört gözle bekliyoruz.

Bu arada 5 dakikalık iş gerçekten. Mutlaka bir sıra vardır yapılacak işlerde ama ben de bekliyorum hala. Olmazsa olmaz bence :)

Arkadaşlar tapatalk gelmiş

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sunucuya bağlanılıyor... bağlanılıyor... bağlanılıyor... bağlanılıyor...
Platform: Android 5.0

Tamamdır sebebini buldum. Ortalama 24 saat içinde düzelecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de herhangi bi sıkıntı yok, hatta tesadüf eseri girdim mobil tarayıcıdan baktım otomatik açıldı . Teşekkürler emeği geçen arkadaşlara

Mobilden Tapatalk ad 'i ile uygulama üzerinden view oluyor ama login hala dünkü gibi sıkıntılı. Gelişme var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...