Taş Kaçması ile bozulan Sıfır Polo

Ekşi sözlüğü bir çoğumuz takip ediyor, okuyor, yazıyoruzdur belki.
Olayı doğuş oto rezaleti olarak görünce merak edip okudum, çünkü yazarlarda herşeyi acayip bir şekilde abartma , her koşularda kendilerini haklı görme gibi durumları da oluyor ancak burada durum farklı.
Sıfır alınan polo ile yola çıkar çıkmaz 10.kmde arabada bir çok arıza çıkıyor ve yolda kalıyor. Bundan da doğuş oto ücret istiyor.
Forumda teknik bilgisi çok olan arkadaşlar olduğu için açıyorum, sizce bir taş sıkışması ile sıçraması ile bu kadar arıza mümkün mü?
Lastik basınç sensörü ile esp sensörleri beraber çalışan araçlar var, bu direksiyon açı sensörü ile de bağlantılı olabilir ama hepsi mi üst üste geldi ?
Sıfır araçlarda muhtemel çok arıza olabiliyor, her ne kadar binlerce kontrolden geçse de (1 seneden fazla bir otomotiv fabrikasında çalıştım) hata elbet çıkıyor, insan gözünden kaçan şeyler olabiliyor.

Konunun linkini bırakıyorum :
https://eksisozluk.com/30-mart-2019-dogus-oto-rezaleti--6011063
 

KorcanTufan

Profesör
10 Eki 2016
82
180
1,060
İstanbul
Marka
Honda
Bahsi geçen 9€'luk bir sensörün ücretsiz değişmesi süreci. Bozulabilir ya da çalışmayabilir. Araç sahibi neden sensör arızası için arabayı istememiş anlayamadım? VAG gurubunda 1000€luk şanzımanlar bozuluyor ya da bozuk çıkıyor. Ücretsiz değişim yapılması kabul edildikten sonra neden yıllarca süren hukuk mücadelesi verilmeye çalışılıyor. Sanki ülkede adalet varmış gibi ;)
 
  • Beğeni
Tepkiler: Toprak
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım