Tek kontakta yaptığınız en uzun yol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cihat58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseri istanbul yaparken ankara istanbul arasını molasiz tek kontak gitmiştim geçen senede bolu dağı kayseri arasını tek kontak durmadan gitmiştim

Son düzenleme:
Altınoluk istanbul arası. Cenaze vardı 1.8 cc ile 2 saat 50 dakika da kat etmiştik. Ve hiç radara girmedik.

Bizimde uzun yol yoktur pek ama kurban bayramında kesime yetişmek için 160 km yolu full gazlayarak gitmiştik şimdi aklıma hızımız veya süre gelmedi ama en hızlısı oydu

Benzin molasını saymıyorum. 1.8T Passat B5.5 ile Bodrum-İstanbul du en uzun kontak kapatmadan.

ankara saraybosna arası yaklaşık 1800 ile 2000km arası geçen sene gelirken 17 saatte turkiye sınırına kadar sadece 20dk mola verdim yemek yemek için başım ağrıdı sonra tekirdağ da 2.5 saat uyuyum 23 uncu saatimde ankaraya geldim ve ılk seferimdi arabayla turkiye bosna arası sonraki gelip gidişlerimdede genelde 30 32 saat falan surdu

Benim yaptığım en uzun yol İstanbul-Adana arası oldu. 945 km'lik yolu 3 tane 10'ar dakikalık mola ile bitirdim. Sabah 9 civarında İstanbul trafiğinde oturarak başlayan yolculuk akşam 6:30 gibi Adana'da bitmişti. Ama 1000 km sürmek çok zor bir şey değilmiş, daha yol yapamayacak kadar yorulmuş değildim. Yeter ki trafik olmasın :D İstanbula gidişte 150 km'lik otobanı 3,5 saatte geçebilmiştim.

image.jpeg

İş çıkışı saatinde 2 köprü Ataşehir - Beylikdüzü ☹️

her sene bir iki kez Kuşadası-Kırıkkale (hanımın memleketi) arasını tek mola ile (Afyon Özdilekte) giderim ,birde bir keresinde Kırıkkaleden Kuşadasına Balıkesir üzerinden(memleketim) gittim sadece bir mola ile 1100 km yaptım :)

İskenderun - Aksaray . Geçen ay gittim. 387 km . Giderken yarım saat mola verdik gelirken hiç durmadık. Giderken ben sürdüm gelirken kuzenim. 4 saat sürdü yolculuk. Araba 2008 model Renault Symbol

Adana-Niğde-Kayseri-Sivas-Erzincan-Erzurum-Erzincan-Sivas-Kayseri-Niğde-Adana , 200/300 Km'de Bir İhtiyaç Molası , Toplamda 2104 Km Yol Uyumadan 24/26 Saat Araç Sürüşü , 280/330 TL Harcanmış Yakıt , Gidiş 1 Kişi 1 Çanta Dönüş 2 Kişi 2 Valiz 2 Çanta.(Fiat Doblo 2011 D3 Otomatik)

En son dizel clio 4 ile istanbul trabzon arası mola vererek gitmiştim. arabanın motor hiç durmamıştı.

Şimdi hiç mola vermeden gidilen mesafe olarak soruluyorsa ben hangi araç olursa olsun 300. km den sonra mutlaka mola veriyorum çünkü her yerim uyuşuyor. Ancak bir tatilde tam 2600 km yol yaptım üstelik cruise control olmayan bir Nissan Micra ile. :S

Şimdi hiç mola vermeden gidilen mesafe olarak soruluyorsa ben hangi araç olursa olsun 300. km den sonra mutlaka mola veriyorum çünkü her yerim uyuşuyor. Ancak bir tatilde tam 2600 km yol yaptım üstelik cruise control olmayan bir Nissan Micra ile. :S
Hocam babam 1000 km olan yolu hiç cc olmadan kullanıyor. Üstelik araçta acc bile var. Ama adam sevmiyor. Ben kendim basarım diyor:D

tek kontak 400 km istanbul erdek'in bir köyü arasında yaptım.

Bugüne kadar gittiğim en uzun mesafe ise Nevşehir'den Mevlana Türbesi uğramalı İstanbul 920 km. Nevşehir-Mevlana Türbesi 230 km kısa mesafe molasız, Mevlana Türbesi İstanbul arası Bolu'ya kadar biri mecburi (trafik cezası) iki mola, Bolu sonrası baş ağrısından 8 mola :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...