Tek kontakta yaptığınız en uzun yol

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cihat58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen hafta Bodrum'da birkaç saatlik bir işimiz vardı, 2 şoför eski yoldan Kocaeli-Bodrum-Kocaeli yaptık. Bol bol da yol çalışmalarına takıldık. 1400km kadar bir yol. Yakıt tasarrufuna da kasınca yatak yüzü görmeden 26 saat sürdü.
 
  • Beğeni
Tepkiler: yaso
Samsun-kırıkkale arasını gittim tek kontakta 350km. Sadece çorum'da kontağı kapatmadan bi tuvalete gidip geldim. Daha yeni şoförüm en uzun yolum bu oldu ilerde daha uzunlarına da çıkıcam inşallah :D
 
93 model arızalı kartalla 400 km molasız aralıksız :D Ankara- Erzincan 1er saat 2 mola vererek gittim bi de.
 
  • Beğeni
Tepkiler: bt
Zamanında 98 Accentle sabahın 6'sında Bandırma'dan Elazığ'a kesintisiz akşama kadar 1500 km yol yapardı babam.
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: bt
Bursa-Trabzon arası,sadece yakıt almak için bide Pide yemek için durdum. Yaklaşık 1200 km, 13 saat sürdü herşeyiyle... Sabah 6'da çıktım, 7'de oradaydım.
O kadar süre durmadan araba kullanmama rağmen Trabzon'a girdiğimde üzerimde gram yorgunluk yoktu. Ertesi sabah erkenden kalkıp Artvine'e devam ettim.
Gerçekten arabanın uzun yoldaki etkisine şahit oldum. Golf V ile gittim.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...