Konuda OP3 Muhabbeti geçmiş temmuz başından beridir kullanıyorum sormak istedikleriniz varsa alayım soru
bi kaç değişiklik gerçekleşti bütçem max 1.5k oldu one plus işide olmadı sizce ne alayım
OP3 alıcaktık pederi bi ikna edemedik bide az pahalı ya uyguna biri getirse alıcamdaKonuda OP3 Muhabbeti geçmiş temmuz başından beridir kullanıyorum sormak istedikleriniz varsa alayım soru
120 tl imişS3 te dış ekranı 60 liraya değişiyodum kim bilir bunda kaç paradır.Nazarlık kalacak artık.
OP3 alıcaktık pederi bi ikna edemedik bide az pahalı ya uyguna biri getirse alıcamda
Sarı Çok Yüksek yoksa alıp gecicemde bugda varmısValla euro kurundan sonra ucuza bulmak zor telefon 400 euro oneplus.net de zaten çoğu ülkede satıştan kalktı. Bu sebepden dolayı biraz imkansız gibi fakat hepsiburada da satılan xiaomi mi5 ler tercih edilebilir. Tam resmi olmasada xiaomi getiriyor cihazı
sar değeri fazla Baş: 0.703W/Kg, Gövde: 1.422W/KgValla euro kurundan sonra ucuza bulmak zor telefon 400 euro oneplus.net de zaten çoğu ülkede satıştan kalktı. Bu sebepden dolayı biraz imkansız gibi fakat hepsiburada da satılan xiaomi mi5 ler tercih edilebilir. Tam resmi olmasada xiaomi getiriyor cihazı
Sarı Çok Yüksek yoksa alıp gecicemde bugda varmıs
c7 baya iyi ama samsung garantili yok samsungla gorüştüm getirmeyi planlamıyorlarmış yanı ithalatcı garantiye kaldık bende dusundum o telefonuc7 nasıl
Hiç samsung alasım yok ne güzel op3 alıcaktım yattı napıcaz yaac7 baya iyi ama samsung garantili yok samsungla gorüştüm getirmeyi planlamıyorlarmış yanı ithalatcı garantiye kaldık bende dusundum o telefonu
yapacak bişey yokHiç samsung alasım yok ne güzel op3 alıcaktım yattı napıcaz yaa![]()
A3000 Buldum bi tane 1600 pederi kafalarsam alıcamAçıkçası ben samsung almam, daha doğrusu üst düzey samsung harici almam. Sebepleri basit samsung un şişen arayüzü hemde alt seviye cihazların pahalı olması
ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
A3000 nin frekansları farklı fakat şehir içinde 4G çekiyor onu da belirteyimA3000 Buldum bi tane 1600 pederi kafalarsam alıcam
İzmirdeyim hocam turkcelle geçerimA3000 nin frekansları farklı fakat şehir içinde 4G çekiyor onu da belirteyim
Oradan Bakıyorum hocam zaten turkcell ile sorun olmuyor deniyorda alamıcaz gene peder önyargılıValla operatörler için bir şey diyemicem frekans destekleri aklımda değil dh da op3 konusu var orada yazıyor bakabilirsiniz