Hangi Modelleri olabilirki türkiye garantli alıcam onları çinden gelmeleri almıcamValla ben olsam lenovo huawei ye bakarım
ONEPLUS A3003 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu an aklımda bir model yok açıkçası bakmak gerekHangi Modelleri olabilirki türkiye garantli alıcam onları çinden gelmeleri almıcam
benim gibi pimpiriklisin anlaşılan en ufak hatayı affetmemheh o çizgiyi 2 saniyeliğine gördüm direk gönderdim) sebebi de basitmiş Her telefonda yaşanabilecek olay, uzun süre en yüksek parlaklıkta film oyun vs telefonu zorlamaktan kaynaklı
![]()
bır hafta oldu galıba alalı ama su anlık memnunumc7 için @pulusoglu 'ndan fikir alabilirsin, ben samsung sevmiyorum aslında ama c7 modeli için güzel şeyler çok duydum.
ama ustte ben arkadasa c7 onermıstım bana samsung bakmam dedı sonra sımdıde c7 nasıl oldu kararsız galıba oldukca o yuzden ben cekıleyımc7 için @pulusoglu 'ndan fikir alabilirsin, ben samsung sevmiyorum aslında ama c7 modeli için güzel şeyler çok duydum.
aynen g2 varda artık cok fena kasıyor ya yok böyle bişeydostum ne alırsan al SAKIN LG ALMA.