Telefon secimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sailor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sailor

Kaptan
12,004
Marka
Nissan
Herkese merhaba . Bir suredir telefon bakiyorum ama yaklasik 2 haftadir ugraslarim sonucu hala bir modelde karar veremedim.iphone istemedigimi bastan belirterek, 1500 milyar ust limitim var. Son gozdem samsung c7 bu arada. Baska model onerecek varmi ? Yada bir c7 sahibi varsa bana telefondan bahsedebilrmi ? Cunku sunun grafik islemcisi bunun ram miktari sunun islemcisi isinir vs derken hala bir sonuca varamadim kismetse yarin almaya gidiyorum. Yardim edebilecek varsa sevinirim

Lenovo vibe p1. Batarya bitmiyor. Tasarım bana göre hoş. İşlemci ram yeterli.kamera 13 mp ama çok iyi diyemem. Ekran güzel. Arada sırada 1100 liraya falan dusuyor marketlerde. Tavsiye ederim.

Bakinca anliycan. Usteki g2 alttaki a5
20161225_202420-585x1040.jpg
IMG-20161225-WA0004.jpg

Anladığım bi konu olsa bütün bilgi birikimimi kusarım ama hiç anlamam teknolojiden yav
Ama imkan varsa note serisine yönelmeni isterim şahsen
Note serisi iyidir

@pulusoglu Müdür daha yeni açmışın konuyu kusura bakma saat 7den beri maça kilitlenmiş haldeydim bildirim gelirse bakıyodum :p

Valla 1500 lira bütçelere asus öneririm ben başka da telefon önermem :) Samsung tamamen şans işi, lenovo'da yazılım hatası o kadar çok duyuyorum ki bi de garanti kapsamı dışında kalıyormuş sanırım cidden sıkıntı. Samsungun bazı modellerinde de var bu sorun alacağın telefonda olacak mı bilmiyorum. Ben 6 aydır zenfone 2 kullanıyorum gayet mutluyum, ha zenfone 2 alıp sıkıntı yaşayanlar da var o ayrı ama ben memnunum. Zenfone 3e çıkabilirsen 1700 civarında o işte muazzam . onun harici xiaomi one plus falan onları bilmiyorum müdür :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...